Cutremurător! Bebelușul din Sebeș care s-a născut cu o malformație gravă a murit

Clipe dureroase pentru o familie din Sebeș. Băiețelul care suferea de o malformație gravă s-a stins din viață.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Sunt clipe dureroase în familia lui David Andrei, băiețelul de șapte săptămâni care s-a stins din viață din cauza unei malformații grave. El fusese diagnosticat cu o malformație gravă la inimă, mai exact vetricul stâng cu dublă cale de intrare DILV cu vase mari transpuse.

Miercuri dimineață, micuțul plecase spre Germania pentru tratament, cu o ambulanță de echipaj medical al Secției ATI a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca, conform sebesinfo.ro. Din păcate, după un drum de 1600 de kilometri, băiețelul David Andrei s-a stins din viață.

Citeste si: Vine urgia! Avertizare imediată pentru București! Se anunță ploi torențiale și grindină

Citeste si: Apel disperat făcut de fosta soție a lui Mihai Constantinescu! "Vă rog mult..."

Citeste si: Alertă la Cotroceni! Președintele Iohannis, amenințat cu moartea!

„Intrat de dimineață în operație, copilașul transferat ieri în Germania și-a încheiat suferința. Malformația cardiacă de care suferea s-a dovedit a fi incompatibilă cu viața, chiar dacă echipa de medici și condițiile de la clinica din Bad Oyenhausen sunt cele mai bune din Europa. Am discutat personal la Ambasada României din Berlin și la Consulatul României din Bonn și s-au primit toate informațiile pentru procedurile de repatriere. Acestea pot fi făcute de îndată. Dumnezeu să dea alinare celor doi părinți”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a asociației Părinți Salvatori.

Sursă foto: sebesinfo.ro

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate