Cutremurator! Bunica Tania isi creste nepotii cu 900 de lei pe luna, dupa ce fiica ei a murit iar ginerele s-a sinucis!

Bunica Tania din Craiova e nevoita sa isi creasca cei doi nepoti numai cu pensia ei de 900 de lei pe luna. Nepoteii au ajuns in grija ei dupa ce fiica batranei a murit, iar ginerele ei s-a sinucis.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Problemele pentru familia respectiva au inceput dupa divortul parintilor. In august anul trecut acestia luau decizia de a se separa, tatal lor plecand din casa in care ei locuiau. Cinci luni mai tarziu mama celor doi copii, Alina Mihaela, facea accident vascular cerebral in timp ce se afla in pauza de masa la serviciu.

"Au dus-o la Bucuresti cu elicopterul si a stat in coma doua saptamani. A murit pe 28 iulie. Am avut o fata foarte luptatoare. In cinci luni s-a distrus toata familia", a marturisit batrana pentru Libertatea.

Dupa aceasta tragedie, cei doi copii, in varsta de 8, respectiv 3 ani, au mai fost nevoiti sa infrunte o tragedie. Tatal lor a ales sa-si puna capat zilelor.

"Cel mare a spus ca nu plange, ca sa nu ii faca rau lui taica-sau. I-am explicat ca asa a vrut el sa fie, nu l-a omorat nimeni, nu a fost stresat, asa a vrut el sa faca, nu mai putem sa indreptam situatia. Trebuie sa ne avem unul pe altul, sa il crestem pe asta micu, sa invatam carte, sa ne ducem la scoala cum trebuie", a mai declarat bunica Tania.

Inainte de a-si lua viata, Gheorghe Bobolan si-a sunat soacra si a rugat-o sa aiba grija de copii, dupa care s-a spanzurat in casa parinteasca, din comuna doljeana Bucovat.

"Mi-a dat telefon seara si mi-a zis sa am grija de copii, iar in biletul pe care l-a lasat tot asta a spus: sa lasati copiii la maica-sa, sa nu luati copiii de acolo, indiferent ce s-ar intampla, ca va blestem cat veti fi voi. A avut trei telefoane si le-a lasat lor", a mai marturisit femeia.

Sursa foto: Libertatea

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: