Cutremurator! Care este ultima dorinta a Denisei Manelista! Pe toti i-a impresionat unde vrea artista sa fie dusa cat mai repede EXCLUSIV

Bolnava grav, Denisa Raducu si-a anuntat familia ca isi doreste in aceste momente sa se intoarca acasa, la Stefanesti. Acolo s-ar simti in siguranta, dar si mult mai linistita!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereDe mai bine de trei luni, Denisa Manelista se lupta cu o maladie necrutatoare la ficat! Cantareata a incercat tot ce-i omeneste posibil pentru a se vindeca, dar nimic nu a functionat! Blondina a fost la tratamente in strainatate, a mers pe la medicii de renume din Romania, a optat, la un moment dat, si pentru tratamentele naturiste ale unui “vraci”, insa nimic nu i-a facut bine, dimpotriva, situatia a devenit din ce in ce mai grava! Mai mult, daca ar fi sa ne luam dupa ultimele informatii venite din preajma ei, se pare ca starea de sanatate a vedetei este din ce in ce mai precara, iar doctorii sunt rezervati in a da verdicte. (citeste prin ce momente tulburatoare a intrat familia Denisei Manelista atunci cand artista era in coma)

fara descriereDin acest motiv, Denisa a si ajuns la capatul puterilor! Manelista se hraneste doar cu ajutorul perfuziilor, a slabit ingrozitor si nu se mai deplaseaza pe propriile picioare, ci dusa pe brate de persoane din persoane din familie, care sustin ca practic nu mai sunt multe lucruri de facut din punct de vedere medical! Se asteapta doar o minune de la Dumnezeu…

Constienta ca situatia este grava, cantareata i-a impartasit mamei sale si o ultima dorinta, aceea de a pleca la Stefanesti, in casa in care a copilarit!

fara descriere“Fata este foarte bolnava si nu vrea decat sa stea linistita, departe de tot! Simte ca nu mai poate sa lupte. De aceea, a avut o discutie cu familia si i-a rugat pe toti sa o duca la tatal ei, la tara. A fost ca o rugaminte, sa se intoarca in locul in care ani de zile a fost fericita. Este ultima ei dorinta ”, au dezvaluit persoane din preajma cantaretei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate