Cutremurător! Ce a apărut la mormântul mamei Gabrielei Cristea! Imagini incredibile de la locul de veci al Didinei FOTO EXCLUSIV

Mama vedetei tv Gabriela Cristea s-a stins din viață în 2010, răpusă la doar 57 de ani de o boală grea.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Mama vedetei tv Gabriela Cristea s-a stins din viață pe 8 iunie 2010, răpusă la doar 57 de ani de o pancreatită. Didina și Gabriela Cristea nu-și mai vorbeau de ceva vreme, prezentatoarea tv netrecând peste reproșurile pe care părinții i le făcuseră în tinerețe. De altfel, Gabriela nici nu s-a dus la înmormântarea mamei.

Citeste si: Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru Tavi Clonda, de ziua lui: ”El este omul care mă împlinește”

Citeste si: Am aflat adevărul! De ce s-a îmbrăcat Gabriela Cristea în rochie de mireasă la botezul fetiței sale!

 ”Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiica mea. A lipsit ceva. Nu știu dacă simțeam nevoia de mai multă dragoste, mai multă apreciere. De multe lucruri. (…). E clar că e vorba despre multe lipsuri despre care nu vorbesc – poate e mai simplu să trăiesc așa pentru mine, că nu e ușor să știi.”, a vorbit apoi Gabi la televizor despre relația pe care a avut-o cu mama ei. 

fara descriere

În lipsa ei, la cimitirul în care își doarme Didina somnul de veci a trecut Eugen, tatăl Gabrielei, și Emil, fratele vedetei. Astăzi, cine trece pe la mormântul Didinei Cristea după multă vreme este șocat de cât de mult au crescut arbuștii plantați acum 9 ani. Practic, aceștia au invadat și acoperit mormântul mamei Gabrielei Cristea, deși inițial nu depășeau jumătate de metru înălțime! 

fara descriere

fara descriere

fara descriere

fara descriere

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate