Cutremurător! Ce a spus Marcel Lepa avocaților în închisoare, înainte de moarte. Nimeni nu se aștepta la asta

Marcel Ionel Lepa s-a sinucis în această dimineață în celula sa din Penitenciarul din Timișoara.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

Este cumplit modul în care a murit Marcel Ionel Lepa, criminalul care l-a împușcat mortal pe Cristian Amariei, polițistul aflat în misiune în Izvin, județul Timiș.

”Călăul„ polițistului a declarat avocaților că ”el în pușcărie nu se mai întoarce”, conform opiniatimisoarei.ro.

În această dimineață, însă, s-a ținut de „promisiune”. Marcel Ionel Lepa a ales să își ia viața, înfășurându-și în jurul gâtului un cearceaf în baia din camera de detenție. Acolo, la 6.30 dimineața, gardienii l-au găsit spânzurat.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

”La data de 10.06.2019, în jurul orei 06:40, numitul Lepa Ionel Marcel, cercetat pentru uciderea polițistului din cadrul IPJ Timiș, a fost găsit spânzurat în camera de arest de la Penitenciarul Timișoara”, a transmis Poliția.

Citeste si: Modul macabru în care s-a sinucis Marcel Lepa, criminalul care a ucis un polițist din Timiș. L-au găsit în acest mod de dimineață

Citeste si: Ce se întâmplă la Penitenciarul din Timișoara, după ce criminalul polițistului din Timiș s-a sinucis

Citeste si: Criminalul polițistului din Timiș s-a sinucis în penitenciar! El era principalul suspect în acest caz

Reprezentanții închisorii:”S-a declanșat o verificare internă”

„Personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15”, au transmis reprezentanții Penitenciarului.

„Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului”, se mai arată în documentul citat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate