CUTREMURĂTOR! Ce i-a scris Ralph profei Corina în biletul de adio? Se împlinesc 12 ani de la sinuciderea care a șocat opinia publică din România

În primăvara lui 2007, sinuciderea elevului Bogdan Costache șoca România, băiatul aruncându-se pe geam de dragul profesoarei Corina Vasile.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

În primăvara lui 2007, Bogdan Costache, alintat Ralph, elev în clasa a XII-a a unui liceu din Bucuresti, s-a aruncat de la geamul garsonierei profesoarei sale, Corina Vasile, situata la ultimul etaj. Cei doi trăiau o poveste interzisă de dragoste, chiar dacă femeia era măritată.

Citeste si: Un tânăr în vârstă de 21 de ani, găsit spânzurat după o ceartă cu părinții 

Citeste si: Andreea Bălan a ajuns la spital după ce a luat pastile! ”Nu am vrut să mă sinucid, am vrut să dorm”! Vezi când s-a întâmplat asta

În ciuda părinților săi, care au făcut tot ce depindea de ei ca Bogdan să renunțe la idila cu Corina, tânărul a preferat să-și ia zilele decât să trăiască fără iubita lui. Cazul a șocat opinia publică din România, fiind intens dezbătut în presă și la televizor, motov pentru care, după finalizarea anchetei, profesoara Corina Vasile a plecat cu soțul în Anglia, unde a continuat să predea limba franceză. 

fara descriere

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro! 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate