Cutremurător! Ce s-a întâmplat cu Brigitte Pastramă, la scurt timp după nuntă: „Suferă foarte mult din această cauză”

Ce a pățit Brigitte Năstase imediat după nunta cu Florin Pastramă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Brigitte și Florin Pastramă trec prin clipe cumplite, după ce visul lor cel mai mare s-a destrămat. Cei doi, care s-au cununat religios în urmă cu o lună de zile, au aflat că au pierdut copilul pe care îl așteptau cu multă speranță și bucurie.

Încă de când au devenit un cuplu, cei doi au declarat că își doresc foarte mult să devină părinți și că lucrează intens pentru ca visul să devină realitate.

„În urmă cu trei-patru săptămâni, Brigitte a trecut printr-un moment delicat, a pierdut sarcina. Și ea și soțul ei, Florin Pastramă, suferă foarte mult din această cauză, însă nu se dau bătuți și se roagă să devină părinți, căci iubesc copiii”, a declarat o persoană din anturajul lui Brigitte Pastramă pentru Click!.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu, după 90 de zile de comă

Citeste si: Contul de Facebook al Alexandrei a ”explodat”! Ce se întâmplă acum pe pagina de socializare a fetei dispărute la Caracal?

Citeste si: Văduva Piticului Colorado s-a pozat pe plajă! Cum arată Mădălina la doi ani și jumătate de la moartea artistului de circ?

Brigitte și Florin Pastramă și-au petrecut luna de miere pe Coasta de Azur și păreau extrem de fericiți în acel moment, imediat după cununia religioasă.

 

Brigitte Pastramă îşi vinde vila cu piscină din Timişoara! Vezi câţi bani cere pe proprietatea cu două corpuri de clădire: „Această casă este subevaluată”

Nu mai e un secret că Brigitte Pastramă îşi vinde vila cu piscină din Timişoara.

E clar că Brigitte Pastramă îşi vinde vila cu piscină din Timişoara, la apropae o lună după nunta cu Florin Pastramă. Zilele trecute, Brigitte a dat un anunţ pe un site de imobiliare. “De vânzare vilă de lux în Dumbrăviţa, cartierul dinspre pădure, situată într-o zonă discretă, liniştită. Teren in proprietate 600 m2, suprafata utila 160 m2 impartiti in doua corpuri de cladire: 100 m2 respectiv 60m2, in care actualmente sunt o bucatarie, o baie si sala de sport.”, se arată în anunţ.

Brigitte Pastramă îşi vinde vila cu piscină din Timişoara. Corpul principal are trei dormitoare
“Are piscină de 5x11 m. Se vinde complet mobilată şi utilată. Toate materialele folosite la finisaje sunt din gama lux. Partea de instalatii este Romstal, iar mobilierul interior şi exterior este Mobexpert. Corpul principal ("casa mare") are trei dormitoare, camera de zi, sufragerie, terasă închisă, terasă deschisă, o bucătarie”, este descrisă proprietatea.

“Construcţia este din anul 2010. Acoperiş de ţiglă, izolaţie exterioară de polistiren. Are toate utilităţile. Preţ uşor negociabil, 194.000 euro”, se mai scrie în anunţ, care se încheie cu o remarcă ciudată, postată de Brigitte: “Această casă este subevaluată”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate