Cutremurător! Ce se va întâmpla de ziua Denisei Manelista, chiar în satul ei natal! Totul va fi trist!

O serie de admiratori de-ai artistei vor să îi cinstească memoria

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Moartea cântaretei Denisa Răducu la mijlocul lunii iulie a anului 2017 a îndurerat o întreagă Românie! Blonda cu voce de aur şi chip de înger a fost răpusă de un cancer nemilos la ficat si viaţa ei s-a curmat la numai 27 de ani!

Astfel, dacă în trecut, ziua de 13 decembrie era una de sărbătoare pentru iubitorii muzicii de petrecere, ei bine, acum, la un an şi jumătate de la decesul Denisei, totul pare sumbru! Părinţii cântăreţei sunt distruşi, iar piesele pe care ea le-a interpretat au ajuns la fel de fel de indivizi din sfera muzicală ,

care şi-au ”adjudecat” abuziv drepturile de autor!

Denisa Manelista va fi comemorată de ziua ei! ”Am creat un eveniment”

Totuşi, Denisa Răducu nu a fost uitată! Admiratorii ei, oamenii care au iubit-o cu adevărat, au decis ca, in ziua în care Denisa ar fi împlinit 29 de ani, să organizeze, la Ştefăneşti, chiar la cimitirul în care artista este îngropată, un eveniment.(intră să vezi de la ce a pornit boala Denisei Manelista. dezvăluri cutremurătoare)

”Am iubit-o enorm pe Denisa si nu o să o uităm niciodată! De aceea, am creat şi anul acesta un eveniment în memoria

ei, a artistei noastre de suflet! Pe 13 decembrie, de ziua sa de naştere, încă de dimineaţă, mormântul ei va deveni loc de pelerinaj! Să sperăm că vor veni cât mai mulţi, să fim acolo, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat cu ea. Să îi aducem o floare, o lumânare şi să cântăm cu toţii melodii de ale sale”, a spus Andrei, un mare fan al regretatei cântăreţe.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Si-a facut operatie estetica pentru a semana mai bine cu Denisa Manelista? Uite-o pe patul de spital, cu bandajele pe nas, pe cantareata comparata la voce cu Denisa!

Cum arata Denisa Manelista, anul trecut, de 1 Decembrie! Toata lumea a fost uimita cand a vazut-o in colanti si o bluza pana la buric!

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Borcea e în stare de ȘOC! Boala îngrozitoare de care suferă de 20 de ani

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Veste bună pentru bucureșteni. De sâmbătă se deschid barurile și locurile de distracție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies