Cutremurător! Ce se va întâmpla de ziua Denisei Manelista, chiar în satul ei natal! Totul va fi trist!

O serie de admiratori de-ai artistei vor să îi cinstească memoria

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Moartea cântaretei Denisa Răducu la mijlocul lunii iulie a anului 2017 a îndurerat o întreagă Românie! Blonda cu voce de aur şi chip de înger a fost răpusă de un cancer nemilos la ficat si viaţa ei s-a curmat la numai 27 de ani!

fara descriere

Astfel, dacă în trecut, ziua de 13 decembrie era una de sărbătoare pentru iubitorii muzicii de petrecere, ei bine, acum, la un an şi jumătate de la decesul Denisei, totul pare sumbru! Părinţii cântăreţei sunt distruşi, iar piesele pe care ea le-a interpretat au ajuns la fel de fel de indivizi din sfera muzicală, care şi-au ”adjudecat” abuziv drepturile de autor!

Denisa Manelista va fi comemorată de ziua ei! ”Am creat un eveniment”

Totuşi, Denisa Răducu nu a fost uitată! Admiratorii ei, oamenii care au iubit-o cu adevărat, au decis ca, in ziua în care Denisa ar fi împlinit 29 de ani, să organizeze, la Ştefăneşti, chiar la cimitirul în care artista este îngropată, un eveniment.(intră să vezi de la ce a pornit boala Denisei Manelista. dezvăluri cutremurătoare)

fara descriere

”Am iubit-o enorm pe Denisa si nu o să o uităm niciodată! De aceea, am creat şi anul acesta un eveniment în memoria ei, a artistei noastre de suflet! Pe 13 decembrie, de ziua sa de naştere, încă de dimineaţă, mormântul ei va deveni loc de pelerinaj! Să sperăm că vor veni cât mai mulţi, să fim acolo, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat cu ea. Să îi aducem o floare, o lumânare şi să cântăm cu toţii melodii de ale sale”, a spus Andrei, un mare fan al regretatei cântăreţe.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate