Vedete

Cutremurator! Cristina Stamate, experienta paranormala la moartea mamei sale! S-a intamplat exact la ora la care mama ei se stingea! A avut o viziune cu un porumbel care a murit in fata ei!

Actrita Cristina Stamate a trait, de-a lungul vietii, unele experiente care au marcat-o. Cea mai puternica a fost legata de o intamplare care a avut loc la moartea mamei ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Cutremurator! Cristina Stamate, experienta paranormala la moartea mamei sale! S-a intamplat exact la ora la care mama ei se stingea! A avut o viziune cu un porumbel care a murit in fata ei! icon photo
Cristina Stamate este o femeie care transmite veselie si buna-dispozitie. Optimismul ei pare contagios, dar asta nu inseamna ca n-a trait propriile drame. Actrita a ajuns sa creada ca exista ceva dincolo de intelegerea noastra si a invatat sa se ghideze dupa anumite semne pe care le numeste „divine”.

O intamplare care a marcat-o pentru totdeauna a avut loc la moartea mamei sale, in urma cu mai multi ani. Cristina Stamate nu a reusit sa ajunga la timp langa mama ei, atunci cand aceasta s-a stins, insa a avut o „viziune” exact la ora la care femeia parasea aceasta lume.


„Cand a murit mama mea, eram la mare, aveam un spectacol de cabaret, care se termina la 1:00 noaptea si urma sa ajung, cu trenul, la Bucuresti, dimineata. Fratele meu m-a sunat si mi-a zis ca daca vreau s-o prind in viata trebuie sa vin in noaptea aceea. Era greva CFR, eu nu eram cu masina si atunci cineva mi-a dat o masina, dar care era foarte proasta. A condus un prieten, ca nu eram in stare, am facut multe ore, am plecat la 2:00 si am ajuns la 8:00 acasa, iar eu intrebam mereu cat e ceasul. La un moment dat, am vazut cum o pasare s-a lovit de parbriz, am tresarit si l-am intrebat cat e ceasul si mi-a spus ca era 7:00. 

Cutremurator! Cristina Stamate, experienta paranormala la moartea mamei sale! S-a intamplat exact la ora la care mama ei se stingea! A avut o viziune cu un porumbel care a murit in fata ei!

Am ajuns, din lift am aflat ca a murit mama, pentru ca o asistenta mi-a spus condoleante, am intrat in casa, iar fratele meu mi-a zis: „A murit acum o ora, la 7:00”. Dupa o saptamana, cand m-am vazut cu prietenul care a condus, i-am spus: „Stii cand a murit mama? Cand s-a lovit pasarea aceea de parbriz, te-am intrebat cat este ceasul si mi-ai spus ca este 7:00”. Si mi-a raspuns: „Te rog sa ma ierti, dar nu s-a lovit nici o pasare de parbriz in timpul drumului nostru!” Mi-e greu sa inteleg”
, a povestit Cristina Stamate in revista Taifasuri.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune