Cutremurător! Cum a fost înmormântată asistenta medicală decedată din cauza hemoragiei după o fractură la gleznă

Asistenta medicală moartă după ce a fost abandonată la spital cu glezna fracturată, a fost plânsă de tot satul.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Aistenta medicală moarta după fractura la gleznă, alături de soțul ei, preotul Aurel Radics
Aistenta medicală moarta după fractura la gleznă, alături de soțul ei, preotul Aurel Radics


In articol:

Corina Radics, asistenta medicală din Măureni, județul Caraș Severin, era nevasta preotului din localitate și a fost înmormântată în weekend, în condiții speciale.

 Moartea asistentei medicale din Măureni în vârstă de 48 de ani este anchetată de oamenii legii, în condițiile în care femeia, ajunsă la Spitalul de Urgență din Reșița cu o fractură deschisă la gleznă a fost lăsată să zacă în cortul de triaj al celor infectați cu coronavirus. După două ore, femeia a murit din cauza hemoragiei.

Citeste si: Nelu Tătaru a luat decizia! Al treilea spital din țară care a fost militarizat

Asistenta medicală decedată din cauza hemoragiei după o fractură la gleznă era preoteasă

Asistenta medicală s-a ales cu fractura în urma unei căzături și a chemat de urgență ambulanța. Ea a mărturisit că a avut contact cu un suspect de infecatre cu COVID -19, așa că atunci când a ajuns la spital, medicii au trimis-o direct în centrul de triaj, unde a fost lăsată câteva ore. A murit fără să fie tratată, din cauza hemoragiei.

Citeste si: Coronavirus România: 333 de noi cazuri. Bilanţul total a ajuns la 6.633

Ulterior decesului a venit și rezultatul testării, ea era infectată cu COVID-19. 

Corina Radics era asistenta medicală din localitate și soția preotului. De altfel, se pare că femeia de 48 de ani a căzut de pe scara pe care se urcase pentru a scoate perdelele din casa parohială. 

Citeste si: Ultimele trei cuvinte ale lui Maradona. S-au aflat toate detaliile - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Asistenta medicală decedată din cauza hemoragiei după o fractură la gleznă a fost înmormântată. Tot drumul a fost presărat cu flori

 Preoteasa a fost înmormântată în weekend în condiții speciale, însă primarul localității a ținut ca la ceremonie să poată asista lumea, pentru că femeia era extrem de iubită în sat.

Citeste si: Pot merge la cimitir sau la biserica in timpul starii de urgenta? Raspunsul oficial

Cum ordonanțele militare în vremea coronavirusului prevăd reguli speciale în cazul înmormântărilor, cu atât mai mult cu cât femeia a fost confirmată ca fiind infectată cu COVID-19, mașina funerară nu a fost însoțită. Însă, tot drumul din localitate până la cimitir a fost presărat cu flori, iar oamenii au stat la poartă unde au aplaudat atunci când mașina trecea prin dreptul lor.

Citeste si: Șoc în Italia! Morții de coronavirus nu mai au loc în crematoriile din Lombardia! La ce soluții urgente au recurs autoritățile

Înmormântarea a fost organizată de primar. A fost dureros, sfâșietor. Câte doi membri din fiecare familie au ieșit la poartă, la distanță adecvată unul de celălalt, cu declarații în mână, pentru a putea respecta măsurile din Ordonanțele militare. Cortegiul a fost primit cu aplauze, s-au aruncat flori și s-a cântat Hristos a Înviat. Atât am putut face noi pentru tanti Corina, așa au înțeles oamenii din Măureni să-și ia adio de la un om extraordinar”, a declarat Brian Filimon, primarul comunei Măureni, pentru expressdebanat.ro

Mesajul fiicei asistentei medicale moarte din cauza hemoragiei după o fractură la gleznă

 De altfel, și fiica preotesei a postat înainte de înmormântare un mesaj în care ruga oamenii să nu participe la înmormântare, iar dacă vor să-și ia rămas bun de la mama ei să o facă din dreptul porților.

Citeste si: În România nu se moare doar de COVID-19! 6 cazuri de decese provocate de frică și indolență!

Citeste si: Acuzații incredibile la Spitalul Județean Târgu-Jiu, după moartea unei femei de cancer la 39 de ani! Fiica ei este disperată. ”A făcut un sul dintr-un cearșaf și a lovit-o de nenumărate ori peste spate și burtă, ca să tacă din gură, să nu mai plângă”

”Clopotele bisericii noastre vor începe să bată în momentul în care mașina care poartă trupul mamei se va afla în Gherteniș. La acel moment, dumneavoastră veți ști că puteți ieși și aștepta fiecare DOAR LA POARTA CASELOR DUMNEAVOASTRĂ, cu câte o lumânare în mână.
RUGĂMINTEA NOASTRĂ este aceea de a asculta, de a înțelege și de a RĂMÂNE STRICT LA CASELE DUMNEAVOASTRĂ, întrucât NU este permis să asistați la slujba de înmormântare la cimitir!

Având nădejdea că veți asculta rugămintea noastră și că veți vedea această organizare ca pe o șansă de a vă lua rămas bun de la mama, vă mulțumim pentru înțelegerea dumneavoastră și pentru rugăciunile pe care le înălțați pentru sufletul ei! Dumnezeu să o așeze în bucuria și în lumina cea fără de apus”, este mesajul fiicei asisteneti medicale moarte după o fractură la gleznă. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Doliu IMENS în România! Un fost mare sportiv, ucis de COVID-19! Fiica sa, o celebră actriță, a făcut anunțul

Viviana Sposub, la un pas de moarte! Iubita lui George Burcea a suferit un accident teribil. Momente sfâșietoare

Unde te poți împărtăși de Paște dacă bisericile sunt închise

Pot merge la părinți să le duc produse de Paște sau să iau masa cu ei? Autoritățile dau lămuriri

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies