Vedete

Cutremurător! Cum şi-au luat colegii rămas bun de la jurnalistă moartă din Braşov! Ce au pus pe măsuţă ei de lucru!

Elena Cristian a încetat din viaţă luni, lăsând în urmă durere şi mari regrete

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Cutremurător! Cum şi-au luat colegii rămas bun de la jurnalistă moartă din Braşov! Ce au pus pe măsuţă ei de lucru!icon photo

Luni, presa din România a devenit mai săracă! Jurnalistă Elena Cristian, cunoscută, în special publicului braşovean, de la radio şi apoi de la Ştirile Mix TV, a încetat din viaţă!

Cutremurător! Cum şi-au luat colegii rămas bun de la jurnalistă moartă din Braşov! Ce au pus pe măsuţă ei de lucru!

“Elena a fost primul om care m-a invătat să condensez informaţia. Să nu răpesc oamenilor care ne ascultau la radio mai mult timp decât trebuie. Acum nu sunt în stare să spun nimic decât că sunt foarte trist că a plecat. Prea devreme…”, a gost mesajul scris de George Buhnici, unul dintre apropiaţii regretatei ziariste, pe pagină lui de Facebook.

   
Apropiaţii susţin că Elena Cristian avea mari probleme de sănătate incă de la începutul acestui an! Ei au dezvăluit că ea suferea de o maladie nenorocită care i-ar fi adus sfârşitul mult prea repede. “Avea o boală incurabilă, nimic nu o mai putea ajuta”, au spus prietenii ziaristei decedate. (dezvaluiri cutremuratoare despre jurnalista moarta de la Brasov)

Cutremurător! Cum şi-au luat colegii rămas bun de la jurnalistă moartă din Braşov! Ce au pus pe măsuţă ei de lucru!

În mod cu totul surprinzător, ca o ironie a sorţii, Elena a murit în doar câteva luni de la depistarea bolii în condiţiile în care, prin emisiunile sale, de-a lungul timpului, ea încerca să facă tot posibilul să salveze oamenii de cancer. “A făcut minuni cu demersurile sale. Mulţi au învins maladia şi au trăit fericiţi! Ea insă nu a reuşit să meargă mai departe”, a povestit un coleg!

Cutremurător! Cum şi-au luat colegii rămas bun de la jurnalistă moartă din Braşov! Ce au pus pe măsuţă ei de lucru!

Onela Pescaru, o altă voce a Braşovului, prietenă de suflet, a descris-o însă perfect pe Elena Cristian!  “A fost odată ca niciodată Elena Cristian, o fata frumoasă şi o inimă pe măsură. O voce minunată şi un condei care a lăsat urme adânci în presa braşoveană! Cele mai importante documentare ale vremii şi cele mai importante producţii îi poartă sufletul în imagini, mintea în conţinut şi numele pe generice. Din aceeaşi generaţie magică a anului ’93, cu Ioana Andronic şi Gruia Gosman, nici Elena nu a vrut  îmbătrânească. Se  ascundea de obicei în spate, prea cuminte, prea modestă, prea rusinată parcă de strălucire. Adusese cu ea, când a venit la facultate, din satul din Brăila în care îşi lăsase părintii şi copilăria, tot ce are poporul ăsta mai bun: har, bun simţ cu carul şi inimă bună. Boală a pus-o la pămant în câteva luni. Şi a plecat, lăsand în urmă un băietel de 11 ani, cu bucle la fel de blonde şi ochi la fel de frumosi”, a scris Onelia Pascaru, una dintre cele mai bune prietene ale regretatei jurnaliste. 

Cutremurător! Cum şi-au luat colegii rămas bun de la jurnalistă moartă din Braşov! Ce au pus pe măsuţă ei de lucru!

Elena Cristian a murit! Ce a rămas însă pe măsuţă ei de lucru! Lumea a fost sensibilizata!

Ieri, aceeaşi Onelia Pascaru a mai scris un mesaj pentru Elena, cu puţin timp înainte de înmormântare, de data aceasta insa s-a adresat si oamenilor care au iubit-o şi admirat-o pe ziaristă.

“Ne despărtim, în câteva ore, de Elena Cristian. E greu şi doare. Şi pentru că trupul Elenei ia calea altui oraş, pe drumul ales de familie, şi pentru că atâţia oameni ne-au spus că vor să-şi unească durerea şi dorul, ne strângem, cu suflet şi lumânare, în lacrimă şi floare, acolo unde a rămas pentru întotdeauna o parte din sufletul ei mare şi frumos: la Radio Braşov şi MIX TV. 

Toţi cei care au iubit-o şi au preţuit-o pe Elena sunt invitaţi să ni se alăture, dacă nu fizic, măcar în gând şi rugăciune! Vom strânge rânduri şi gânduri: pentru Elena, cea care pleacă, dar mai ales pentru micul Andru. Care rămane…”, a transmis Onelia, în timp ce colegii de la ştiri au făcut un filmuleţ în memoria jurnalistei, în care au arătat, printre alte şi locul în care ea îşi desfăşura muncă. “Masuta Elenei este azi goală şi tristă! Altădată roiam în jur ca albinele! Acum, am pus acolo doaro coroana de trandafiri albi”, au spus cei care i-au fost aproape intotdeauna.
 
 

 
Denise Rifai, reacţie fabuloasă după ce a aflat că Gabriela Firea a dat-o în judecată! ”Nu o cred în stare să ducă un meci cu mine”! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO icon photo

Vedete

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO

Ghiţă Mureşan (47 de ani) este stabilit în Statele Unite, dar vine des în ţară, unde se vede cu prietenii.

Titlu secțiune