Cutremurator! Iurie Darie spera sa ajunga intr-o alta lume dupa moarte! "Cred ca am sa plec din lumea asta cu ceva"

Telviziunea romana a redifuzat un interviu pe care marele actor l-a acordat in urma cu cativa ani Eugeniei Voda in cadrul emisiunii "Profesionistii".

Distribuie pe:
fara descriere

Atunci, Iura a facut cateva marturisiri impresionante legate de moarte, apropierea de Dumnezeu si adevarata lui personalitate.

"Acum, la batraneţe, pentru ca asta e adevarul, incep sa ma gandesc la parinţii mei, la oamenii pe care i-am cunoscut, la momentul care ma asteapta, sunt parca mai legat de biserica, de imaginea asta, ca sunt un nimic dintr-un tot mai mare. Inainte nu aveam cum sa realizez acest lucru", spunea atunci actorul.

Iurie Darie a avut regrete legate de cariera sa, declarand ca i-ar fi placut sa aiba mai multe roluri bune, nu doar multe filme de calitate proasta produse in perioada comunista. Pe plan personal ar fi dorit sa-si afiseze mai mult adevatata sa personalitate.

In ceea ce priveste gandurile legate de moarte, actorul simtea o tristete profunda pe care insa nu si-o manifesta. Spera doar ca atunci cand va veni momentul sa ajunga intr-o alta viata.

"Cred ca am sa plec din lumea asta cu ceva si am sa plec in alta lume, sa se nasca celalalt om din mine", spunea Iurie Darie.

Interviu complet poate fi vizionat AICI.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate