Cutremurător! La 24 de ani, o tânără își organizează nunta și înmormântarea

La 24 de ani, o tânără își organizează nunta și înmormântarea. Ce se întâmplă cu tânăra, chiar ea a făcut anunțul cutremurător.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


La vârsta la care multe tinere visează să termine facultatea, să călătorească sau să își planifice nunta, o tânără în vârstă de 24 de ani a început să își plănuiască înmormântarea.

Povestea sa impresionantă de viață a impresionat o lume întreag. Victoria Turner mai are doar câteva luni de trăit, așa că a decis să își plănuiască înmormântarea, în cele mai mici detalii.

În ziua în care a aflat că are cancer, viața tinerei din Marea Britanie s-a schimbat la 180 de grade. Aceasta este una dintre cele mai tinere femei din Marea Britanie diagnosticate cu cancer mamar în stadiul IV și a sperat până în ultima clipă că se va face bine. Acum, aceasta mai are o singură dorință: să aibă o nuntă demnă de o prințesă.

Citeste si: Cum e să joci în filme pentru adulți! Dezvăluiri fără perdea ale unui cuplu care a renunțat la o slujbă normală pentru această viață

Citeste si: A deschis televizorul, iar la scurt timp și-a împușcat mortal soțul! Ce rula pe TV de l-a omorât, chiar și polițiștii sunt șocați

Citeste si: Puterea Dragostei! Ricardo se desparte de Raluca: „Acum e gata. Îmi pare rău!” Un scandal uriaș a izbucnit și între Roxana și Deea: „Nu îmi ești prietenă”

În urmă cu câteva săptămâni, aceasta a descoperit că boala a recidivat, după o perioadă în care se făcuse bine și viața intrase pe un făgaș normal.

În 2016, medicii i-au spus că ar mai putea trăi între trei și treizeci de ani. Acum, toate planurile ei au fost date peste cap și anii s-au transformat în luni.

Ce planuri are tânăra 

Tânăra visează să aibă o nuntă de poveste, în Castelul Leeds din Kent.

„Nu am să scap niciodată de cancerul ăsta. Nu am ce face, asta e realitatea. Mănânc sănătos, nu fumez, nu exista niciun motiv să mă îmbolnăvesc, dar iată-mă în situația asta.

Singurul meu regret este că nu voi apuca să îmbătrânesc alături de familia mea.

Vreau să mă căsătoresc, să am copii, să merg la nunta fratelui meu, să mă bucur de nașterea copiilor lui, să am grijă de părinții mei când vor fi bătrâni...”, a spus Victoria.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: