Stiri

Cutremurător! O femeie de 27 de ani a murit într-un accident teribil! Avea doi copii şi era însărcinată din nou

O tânără în vârstă de 27 de ani din Olt s-a stins din viaţă cu doar o lună înainte de a deveni mămică pentru a treia oară. Ea şi pruncul pe care-l purta în pântec au murit într-un accident înfiorător, după ce a pierdut controlul maşinii în care se afla.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.Cutremurător! O femeie de 27 de ani a murit într-un accident teribil! Avea doi copii şi era însărcinată din nou

Georgiana n-a avut nicio şansă să scape cu viaţă din accident. Se pare că a murit pe loc, atunci când partea din faţă a maşinii a intrat sub remorca TIR-ului.


Ea ar fi pierdut controlul maşinii din cauza vitezei. Acum părinţii tinerei sunt distruşi de durere: "Conducea frumos, dar eu ştiu acum ce s-a întâmplat.", plânge mama tinerei.


Georgiana se întorsese de curând acasă, din Spania, unde muncea alături de soţul ei. Peste o lună urma să nască. Avea acasă doi băieţi, iar acum urma să aibă, în sfârşit, şi o fetiţă.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune