CUTREMURATOR!  Primele imagini cu Dinu Patriciu dupa transplantul de ficat! Un reportaj emotionant, in exclusivitate de la Milano!

Dinu Patriciu continua lupta cu boala dupa dificila operatie la care a fost supus la clinica Niguarda, din Milano. Omul de afaceri trece prin momente delicate: are restante financiare la spital, femeia despre care s-a scris ca ii controleaza averea nu-i mai este alaturi, dar a avut parte totusi de o vizita surpriza.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descrierefara descriereDupa ce a trecut peste cele trei zile critice, ulterioare interventiei la ficat, Dinu Patriciu este in continuare internat la clinica din Italia, unde urmeaza un complex proces de recuperare post-operatorie. Din pacate, in aceste momente in care afectiunea celor apropiati conteaza foarte mult, omul care altadata domina topul celor mai bogati romani este din ce in ce mai singur. De Sarbatori, atat fata cea mare, dar si Melanie Ann Chen, femeia despre care s-a scris ca are pe mana intreaga avere a magnatului, au preferat sa mearga in vacanta, la schi, in doua statiuni montane exclusiviste din Europa.

In aceste conditii, Patriciu a chemat-o la clinica pe una din asistentele personale, Silvia Zagrai, pentru a mai afla practic care este situatia la zi a holdingului sau. Surse de la Bucuresti, din cadrul concernului detinut de omul de afaceri, sustin insa ca Silvia Zagrai ii este mai degraba subordonata lui Melanie Chen decat lui Patriciu. Asistenta care stie foarte multe din secretele omului de afaceri a stat cateva zile la Milano, fiind insotita la spital de fratele lui Dinu, Serban Patriciu, unul dintre foarte putinii oameni carora pare sa le mai pese de soarta magnatului.

Cei doi au fost surprinsi de paparazzii WOWbiz.ro, chiar in fata clinicii, unde iesisera pentru o tigara si o gura de cafea, discutand aprins despre evolutia starii de sanatate a magnatului, dupa transplantul de ficat. Surse din cadrul clinicii Niguarda sustin ca perioada de internare, operatia si intervalul post-operatoriu au incarcat o nota de plata destul de piperata, existand deja restante in achitarea banilor, situatie cu atat mai neverosimila cu cat in tot acest timp Melanie Ann Chen, femeia despre care s-a scris ca are pe mana conturile lui Patriciu, a schiat la Courtmayor in Italia, cazandu-se intr-un stabiliment de 2000 de euro camera pe noapte.fara descriere

fara descriereFratele lui Dinu Patriciu si Silvia ZagraiPe adresa de pont a site-ului nostru, [email protected], un cititor ne-a trimis doua poze cu Dinu Patriciu, dupa operatia la care a fost supus. Imaginile sunt emotionante, magnatul fiind extrem de slabit, iar  burta proeminenta i-a disparut parca peste noapte. Afaceristul trebuie sa fie extrem de precaut, pentru ca si o banala raceala ii poate fi fatala. Asa se explica si masca pe care Patriciu o poarta intr-una din imaginile primite.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate