Cutremurător! Ștefan Bănică jr a plâns  pe scenă după Tamara Buciuceanu Botez! Momente emoționante la Iași! Avem imagini exclusive

Aseară, într-un moment emoționant, Ștefan Bănică jr i-a adus un tribut regretatei actrițe Tamara Buciuceanu Botez, în cadrul unui concert desfășurat la Iași.

Autor: Lia Popescu

In articol:

Marea doamna a cinematografiei românești, Tamara Buciuceanu Botez a încetat din viață, marți.

Internată de o săptămâna la Spitalul Elias din Capitală, inima actriței, în vârstă de 90 de ani, a încetat să mai bată. "Am crezut că va fi nemuritoare, dar nu s-a întâmplat așa. Drum lin printre stele", avea să spună Ștefan Bănică jr la puțin tinp de la moartea ei.

Aflat pe scenă, la Iași, în spectacolul dedicat Sărbătorilor de Sf. Parascheva, Ștefan Bănică jr avea să îi impresioneze pe cei peste 40.000 de oameni adunați în Piață Palatului Culturii la concertul sau prin felul în care a vorbit despre Tamara Buciuceanu Botez.

Citeste si: O mamă din Iași și-a băgat fetița în mașina de spălat a filmat-o cum se "învârte"- bzi.ro

Banica jr a plâns pe scenă în ziua morții Tamarei Buciuceanu: "S -a ridicat la ceruri doamna Isoscel!"

"La mijlocul anilor'80, nici prin cap nu ne trecea, nici mie, nici colegilor mei de atunci de la teatru că vom juca într-un film, "Liceenii", un film care avea să între în istoria cinematografiei românești și, mai mult decât atât, foarte important, să ajungă la sufletele a milioane și milioane de români. Vreau să va spun că și acum, băiatul cu floarea și cu batista în buzunar (n.r.

Mihai) încă mai există în sufletul meu, fiindcă astăzi, s-a ridicat la ceruri doamna Isoscel, o mare doamna a scenei și a filmului românesc. Că un tribut pentru ea, aș vrea să deschideți telefoanele și cu luminițele să îi facem drumul mai bun către un loc special", a spus, abătut, Ștefan Bănică jr.

Banica jr a plâns pe scenă în ziua morții Tamarei Buciuceanu: "Î mi iau la revedere de la un om de mare valoare!"

Mai mult, WOWbiz.ro va prezintă în premieră imagini cutremurătoare de la Iași, în care Ștefan Bănică jr o plânge pe Tamara Buciuceanu Botez pe scenă, apoi interpretează melodia de pe coloana sonoră a filmului "Liceenii" într-o manieră proprie. "Ea este unică. Cum să o descriu? Este vorba despre Isoscel, profesoară mea de matematică, d espre Tanti Tama, este vorba despre Tamara Buciuceanu, marea artista pe care a avut țară asta și pe care a iubit-o toată lumea, în special Iașiul, iar acum, am să cant pentru ea o piesă cu o lacrimă în colțul ochiului.

Îi dedic acest refren și în felul acesta îmi iau la revedere de la un om de mare valoare", a spus cu emoție în glas Bănică jr pe scena de la Iași.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scandal uriaş după decesul Tamarei Buciuceanu! Costin Mărculescu îl acuză dur pe Ştefan Bănică Jr: „Nu a iubit-o niciodată. Nu l-a iubit nici pe tatăl său, ȘTEFAN BĂNICĂ senior,...

Cu cât a fost plătită Irina Fodor să prezinte sezonul 4 Asia Express?

Sărbătoare mare în familia Elenei Udrea. Fiica ei, Eva Maria, a împlinit trei ani: "Să nu uiți că mama te iubește mereu"

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

Va fi obligatoriu peste tot! E COD ROȘU. DSP a anunțat acum

Irina Tănase, umilința supermă pentru Liviu Dragnea. Cu cine a prins-o fostul lider PSD

EXPLOZIV. Se pregătesc cătușele pentru Florin Cîțu? Vaccinurile, în vizorul DNA

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies