Cutremurător! Un copil de zece ani din Iași a murit în timp ce ducea de mâncare familiei! Copilul s-a dezechilibrat de pe podețul umed

Povestea cutremurătoare a copilului din Iași care a murit cu declarația în mână. S-a dezechilibrat de pe podeț și a căzut în apele învolburate ale râului Jijia.

Autor: A.B.G.

In articol:

Un copil de doar zece ani dintr-o localitate din Iași a murit în timp ce se întoarcea de la fratele lui care îi dăduse o pungă mare cu mâncare. În drumul lui spre fratele care îi dădea de mâncare zilnic, copilul trebuia să treacă un podeț improvizat peste râul Jijia.

Traseul de câțiva kilometri era foarte greu de străbătut pentru micuțul de zece ani, care și-a găsit sfârșitul în apele râului după ce a alunecat pe o scândură umedă de pe podeț.

Citeste si: Femeie batuta si lovita in cap cu o sticla de otet pentru ca a venit acasa mirosind a bacon. Ororile la care a fost supusa de iubitul ei

Ghinionul l-a urmărit încă de la început pe copilaș, care în drumul său și-a amintit că și-a uitat declarația pe propria răspundere acasă.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

„A fost la fratele lui să ia o sacoșă de pește, a trecut odată pe podeț spre casă, dar s-a întors pentru că a uitat declarația pe propria răspundere.

Când s-a întors iar pe podeț avea în mână o hârtie și o sacoșă cu pește, a alunecat, sunt scânduri lipsă și a căzut, nu știa să înoate”, a povestit un localinc, potrivit BZI.

Copilul care a căzut de pe podeț este orfan de tată. Mama îndoliată nu-și poate permite încă o înmormântare

Greu încercat de viață și orfan de tată, copilul făcea zilnic traseul care i-a fost fatal.

Citeste si: Record negativ în Rusia. A depășit Italia și Marea Britanie. Peste 11.000 de cazuri în 24 de ore

„El mergea aproape în fiecare zi la fratele lui și trecea tot timpul peste podul ăsta. În mod normal apa este de un metru, nu ai probleme, dar de aproape o săptămână a crescut apa la aproape doi metri.

Băiatul a trecut la fratele lui și se întorcea spre casă, dar a uitat declarația pe propria răspundere care îi trebuia pentru drum. S-a întors la fratele lui, iar când a venit iar pe pod ținea în mână o hârtie A4 și o sacoșă de pește. Podețul e făcut din scânduri, mai lipsește câte o bucată și este foarte alunecos dacă se depune mâzgă. El probabil a călcat fix acolo unde lipsea scândura, a alunecat și acăzut în apă. Nu știa să înoate”, a povestit un prieten de-al copilului decedat.

Citeste si: Bianca, tanara romanca din Italia infectata cu coronavirus, s-a vindecat, in sfarsit, dupa 74 de zile: "A fost un cosmar"

Mama îndoliată mai are o fetiță cu probleme de sănătate astfel încât sătenii, dar și o firmă de pompe funebre le-au sărit în ajutor pentru a-și putea înmormânta copilașul așa cum este de cuviință.


„Tatăl copilului este decedat, le este foarte greu. Mai au o fată care are probleme de sănătate și mama lor o îngrijește cum poate în curte. Orice ajutor este binevenit pentru această familie îndurerată”, a spus Daniel Crețu, primar al comunei Victoria.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies