CUTREMURĂTOR! Vândută de propria mamă, la 6 ani: “Am fost sclava sexuală pentru elita Europei!” – VIDEO

Povestea de mai jos trece de graniţa lucrurilor şocante. Este mai mult decât şocantă, este dureroasă şi emoţionantă. Te va înfuria, te va face să plângi, te va face să te gândeşti ce inima poţi avea că să faci aşa ceva! Aceasta este povstea lui Anneke Lucas. Ea a fost vândută de propria mama pe când avea doar 6 ani şi ajuns să fie sclava sexuală pentru elită Europei. Urmăreşte mărturisirea VIDEO cutremurătoare de la finalul articolului!

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Când eram doar o fetiţă, în ţară mea natală, Belgia, am fost forţată să fiu sclava sexuală.
Mama mea m-a vândut şi mă ducea unde eram solicitată. Şeful aceste reţele de pedofili lucra într-un cabinet ministerial. Clienţii erau membri ai elitei. Pe mulţi dintre cei cu care am fost i-am recunoscut la televizor. Fetele lor erau foarte cunoscute şi nimeni dintre oamenii obişnuiţi nu s-ar fi gândit că sunt capabili de aşa ceva. Am fost cu VIP-uri, cu şefi de stat şi chiar cu un membru al unei familii regale.
 
Era în anul 1969, aveam în jur de 6 ani. Atunci am fost dusă la prima orgie, într-un castel. Am fost folosită pentru un ritual S&M. Pe o scenă joasă, cu o zgarda de câine în jurul gâtului, am fost forţată să mănânc fecale umane. M-am simţit atât de umilită. Nu ştiam ce să fac că să-mi salvez sufletul. Aş fi preferat să mor atunci.
 
În sala era o adunătură bizară, îmbrăcăţi ca aristocraţii sau ca hipioţii, fumau, se drogau şi făceau sex.
 
Singurii “curaţi” erau chelnerii. Tremuram de frică. Îmi auzeam vocea interioară cum ţipă la toţi acei adulţi că ceea ce fac este atât de greşit. Le spuneam în gând că într-o zi vor ajunge la puşcărie.
 
Toţi cei prezenţi se bucurau de muzică, droguri şi sex. Părea că nu mă vede nimeni. Până când un domn, bine îmbrăcat, la costum, mi-a susţinut privirea. Parcă m-a înţeles. Nu l-am mai văzut niciodată de atunci. Peste nişte ani, însă, l-am văzut la televizor. Era un politician belgian de vaza.
 
Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: