Cutremurul din Turcia. Mamă ingropata de vie sub dărâmături, a fost salvată

Continuă operațiune de salvare după cutremurul devastator din Turcia. Seismul de 6,5 grade pe scara Richter a avut 180 de replici.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Continuă operațiune de salvare după cutremurul devastator din Turcia. Seismul de 6,5 grade pe scara Richter a avut 180 de replici.
Mai multe clădiri s-au prăbușit, iar în acest moment oamenii încă sunt scoși de sub dărâmături.

Citeste si: Cutremur puternic în Turcia, de 6,8 grade. Mai multe clădiri s-au prăbușit: Patru oameni au murit

 

O mamă care se afla în zona Elazig, cea mai afectată de cutremurul din Turcia, a luptat până în ultima clipă pentru viața ei.
Femeia a stat blocată sub dărâmături 17 ore, însă a reușit, la un moment dat, să contacteze o rudă de pe telefonul mobil pe care îl avea asupra ei.

Salvatorii s-au chinuit timp de 4 ore să o scoată pe femeie de sub dărâmături.

fara descriere

”Aziz, ești mamă, ești puternică! Nu plânge, fii calmă, încearcă să îi ajuți pe cei de acolo”, i-a spus salvatoarea femeii care a stat blocată 17 ore sub dărâmături.

Citeste si: VIDEO | Cum s-a văzut cutremurul din Turcia, în direct la TV

 

Operațiunea de salvare continuă în Turcia. În total 20 de oameni și-au pierdut viața și alți 1000 au fost răniți, după cutremurul de 6,8 pe scara Richter produs în Turcia, scrie CNN Turk.

Numărul victimelor crește de la o zi la alta

Cutremurul puternic din Turcia a ucis până la această oră 20 persoane. Alte 1000 de victime sunt rănite, iar mai multe imobile au fost prăbușite.
Epicentrul seismului a fost localizat în apropierea oraşului Sivrice, o staţiune cu aproximativ 4.000 de locuitori, aflată pe malul lacului Hazar, sursa râului Tigru. El a fost resimțit puternic și în statele vecine Turciei.

Seismul din Turcia a durat câteva secunde, însă a fost suficient cât să prăbușească mai multe clădiri.
Echipe de salvare continuă să acționeze și să ajungă la persoanele aflate încă în viață, dar care sunt prinși sub dărâmături.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate