Cuvinte grele spuse în casa Puterea Dragostei: Ce au avut de împărțit Daiana, Andreea Pirui și Berna

”Am inceput să mă bat, am dat și cu piciorul”. Din cauza cui au ajuns fetele să fie în pericol când merg pe stradă?

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Cuvinte grele spuse în casa Puterea Dragostei: Ce au avut de împărțit Daiana, Andreea Pirui și Berna


In articol:

Luni 22.06, in cadrul emisiunii Puterea Dragostei s-a iscat un scandal de proporții uriașe, datorită acuzațiilor dintre fete: Daiana și Pirui au fost agresate pe stradă de un grup de băieți.

Se pare că atacatorii o știau pe Berna

”Hai să zic o întâmplare de aseară. Aseară, adică pe la ora 11-12, am vrut să merg la magazin (...) în drum spre magazin, vreo 5-6 băieți, cred că aveau cam la 20-21 de ani au venit și au început să întrebe de Berna, că <<Unde e Berna>>, <<Dați-ne și nouă Instagramul ei>> în fine, luăm telefonul, căutăm Instagramul și nu-l găsim. Îl aveai blocat.N-ai cum să-l ghicești pe unu pe care nu-l știi. Trebuia să il cunoști, că nu ai cum să blochezi un om pe care nu-l cunoști. Și ce crezi că ne-au făcut nouă, ăștia prietenii tăi de 20 de ani? Când să plecăm, au venit și ne-au atins la...” povestesc Daiana și Andreea Pirui, încă speriate de cele întâmplate și punând această întâmplare pe seama Bernei.

 

fara descriere

Citeste si: Puterea dragostei 23 iunie. Livian și Ramona, discuție intimă în camera roșie!

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” neagă că s-ar fi îndrăgostit! ”Nu e nimic adevărat, nu se pune problema”

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, surprinsă cu mâna în zona intimă, în timpul emisiunii

Dar Berna nu ezită să-și apere orgoliul, imediat punând cele spuse pe seama dorinței celor două de a-i strica relația: ”Cele mai mari mincinoase voi două, veniți cu d-astea. Stați cuminți fetelor, pe mine nu mă faceți cu d-astea la televizor. Cu mine nu vă merge (...) Voi cu chestia asta vreți să mă faceți să mă cert cu Filip”.

Scandalul nu a încetat, ba chiar s-au implicat și Livian și Marius, care în final au ajuns să aibe o dispută chiar ei, în încercarea de a mai calma spiritele.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate