Vedete

Cuvintele cutremuratoare spuse de Gheorghe Turda la mormantul mamei sale! "Iubesc in sfarsit si vreau binecuvantarea ta, de acolo,de sus, din Cer"

Gheorghe Turda a fost la cimitir, sa aprinda o lumanare la locul de veci al parintilor

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Cuvintele cutremuratoare spuse de Gheorghe Turda la mormantul mamei sale! "Iubesc in sfarsit si vreau binecuvantarea ta, de acolo,de sus, din Cer"icon photo

Gheorghe Turda traverseaza de cateva luni bune cea mai frumoasa perioada din viata sa sentimentala. Indragitul cantaret de muzica populara s-a indragostit de Nicoleta Voicu, o frumoasa artista, cu 23 de ani mai tanara, care, la randul ei, ii impartaseste sentimentele. (citeste si povestea tulburatoare de viata a iubitei lui Gheorghe Turda)

"Simt ca ne cunoastem de o viata! Ne potrivim perfect, avem aceleasi ganduri si ne completam pe zi ce trece. Nimeni nu ne poate umbri in acest moment fericirea", a declarat Nicoleta Voicu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

O dovada clara ca iubirea este intensa in cuplu este si aceea ca, recent, Turda a prezentat-o familiei sale pe Nicoleta.“Am stat in casa parinteasca, unde a ramas sora lui! M-am inteles foarte bine cu ea, la fel si cu fratele barbatului meu, care si el locuia in apropiere. Sincer, m-au surprins toti cu gandurile bune! Sunt fascinata de tot ce am trait aici. Sunt foarte fericita”, a povestit cantareata, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Gheorghe Turda, cuvinte cutremuratoare spuse la mormantul mamei sale! Totul s-a intamplat la cimitir

Mai mult, artistul s-a dus si la Cimitirul Vesel, la mormantul mamei sale si cu ochii in lacrimi, in fata crucii, a inceput sa vorbeasca despre iubita lui. "In sfarsit, sunt fericit si iubesc. Dumnezeu mi-a dat o noua sansa de a avea un om minunat langa mine. Am venit la mormantul tau sa iti spun ce simt pentru Nicoleta si sa iti cer binecuvantarea ta, de acolo, din Cer", au fost cuvintele lui Gheorghe Turda, apoi a aprins o lumanare.

Gheorghe Turda, cuvinte cutremuratoare spuse la mormantul mamei sale, dar si gesturi emotionante. Nicoleta, iubita artistului, a dezvaluit cat de mult a insemnat pentru ea felul in care barbatul s-a comportat la cimitir. "M-a impresionat cand am pus lumanări la " Vii "! La prima lumanare aprinsa mi-a spus: "Sa ne rugam pentru noi. Tu aprinzi pentru mine si eu pentru tine.Vreau sa fim toata viata impreuna"! In acel moment, m-am simtit iubita cu adevarat", a dezvaluit Nicoleta Voicu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!
 

 
Bianca Drăgusanu, îndrăgostită lulea de Alex Bodi! Blondina se sărută cu omul de afaceri în public, fără să îi pese de gura lumii! VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune