Cuvintele Sofiei au sensibilizat inima Biancăi Drăgușanu: „Mami, noi de ce nu locuim ca o familie?”

Bianca Drăgușanu a fost pusă la grea încercare de către fetița ei. Sofia își dorește să își vadă părinții, din nou, împreună.

Bianca Drăgușanu și Sofia
Bianca Drăgușanu și Sofia[Sursa foto: Instagram]
Autor: Alexandra Gabriela

In articol:

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa, inclusiv despre provocările de zi cu zi ale unei mame singure.

Deși blondina a divorțat de Victor Slav, tatăl fetiței ei, cei doi au păstrat o relație frumoasă, bazată pe respect reciproc pentru binele micuței Sofia.

Fetița celor doi a crescut frumos, cu principii sănătoase de viață, iar acum este la vârsta la care pune multe întrebări și încearcă să își dea seama de realitatea din jurul ei.

Recent, Bianca Drăgușanu a fost pusă în dificultate de Sofia, atunci când micuța a întrebat-o de ce ele două cu locuiesc și cu Victor Slav, tatăl Sofiei. Fetița a susținut că și-ar dori, ca orice copil, să își vadă părinții din nou împreună.

Acum 2-3 zile m-am întâlnit cu tatăl ei m-a întrebat: „mami, noi de ce nu locuim ca o familie?”. Și i-am zis că ne întâlnim cu tati și o să-ți explice el. I-am pasat-o lui ”, a mărturisit vedeta în interviul acordat lui Damian Drăghici.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu, despre bărbații care au trecut prin viața Biancăi Drăgușanu: ”Era prea pâinea lui Dumnezeu”

Apoi, Sofia și-a dorit să își vadă părinții sărutându-se de față cu ea.

Ne-am întâlnit, Victor a luat-o în brațe și a dat cumva să ne ia pe amândoi în brațe. Victor o ținea de gât și m-a luat și pe mine și zice: „hai, pupați-vă!”. Eu l-am pupat pe obraz și zice: „nu așa, de-adevăratelea”. Ea voia să fim o familie, să fim toți trei, a fost o situație la care n-am știut cum să reacționez .” a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014

 Relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav se promitea a fi de durată, așa că cei doi s-au gândit să se căsătorească civil. Nunta religioasă a fost pe data de 23 septembrie 2013, iar nașii cuplului au fost Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo.

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Drăgușanu, dezvăluiri fără perdea despre bărbații din viața ei! Ce spune vedeta despre cei care au făcut-o să devină femeia de astăzi?

La doar câteva luni după ce au devenit soț și soție, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au mers la notar pentru a semna actele de divorț. După aceea a urmat marea împăcare, deși nu au mai dorit să oficializeze relația. Din iubirea lor a apărut micuța Sofia Natalia, pe care blondina și-a dorit-o dintotdeauna. Din păcate, relația nu a funcționat nici de această dată, așa că cei doi și-au spus “Adio” definitiv în 2014.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăgușanu despre prima sa apariție la tv: „Așa îți dai seama de evoluția unui om”

Doinița Oancea, atac la adresa Biancăi Drăgușanu! Ce îi reproșează: „Să fii și tu ceva...”

Unde s-a angajat mama Biancăi Drăgușanu, după ce s-a mutat la București? La 61 de ani, doamna Madi a plecat defintiv din Călan! EXCLUSIV

Horoscop Zilnic Duminică 25 Iulie 2021: Vărsătorii se află în toiul unei perioade aglomerate a vieții lor însă este și una în care au parte de rezultate foarte bune

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Afacerile necurate ale primarului Clotilde Armand. Noua firmă de salubrizare - legături cu mafia italiană și patroni controversați

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies