D-asta e atat de iubit! Ce gest a facut Horia Brenciu pentru un fost concurent la petrecerea de dupa finala “Vocea Romaniei”! Nimeni nu se astepta la asta!

Chiar daca s-au intepat rau la “Vocea Romaniei”, Horia Brenciu si unul dintre elevii Loredanei, respectiv Aurel Niamtu, si-au dat mana la petrecerea de dupa finala!

Distribuie pe:

fara descriereIntr-una dintre ultimele transmisii de la “Vocea Romaniei”, Horia Brenciu “s-a luat” de Aurel Niamtu, elevul Loredanei Groza, si i-a spus ca ar fi cantat mai bine romante! Lui Aurel nu i-au picat bine deloc comentariile lui Brenciu si de aici un intreg scandal, culminat cu declaratiile dure ale concurentului la adresa vedetei! Niamtu a declarat atunci pentru WOWbiz.ro ca Brenciu este un cantaret modest care nu stie sa cante romaneste.

fara descriereAurel Niamtu, cantaretul "taxat" de BrenciuCu toate astea, Brenciu nu-i poarta pica lui Niamtu pentru aceste declaratii, dovada fiind gestul pe care Horia l-a facut la petrecerea de dupa marea finala “Vocea Romaniei”!

Prima data cand m-a vazut in platou nu m-a salutat, insa la petrecere a venit si mi-a intins mana! Probabil l-a sfatuit cineva ca e bine sa se poarte elegant”, ne-a declarat Aurel Niamtu!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate