Daca e adevarat, dosarul Madalinei Manole trebuie redeschis! 28 de erori flagrante in ancheta mortii artistei, identificate de profilerul Mihaela Brooks! VIDEO

Mihaela Brooks, profiler roman stabilit in Canada, a identificat deja cel putin 28 de erori majore ale anchetatorilor romani in legatura cu moartea Madalinei Manole.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereMihaela Brooks a comparat procedura urmata de procurori, legisti, si personalul medical care au fost la locul faptei cu "Manualul de bune practici privind procedura cercetarii la fata locului" folosite de autoritatile romane. Numarul de erori identificate sunt de aproape 30, unele dintre ele fiind de-a dreptul flagrante

1. De pe telefonul Madalinei s-a facut un apel telefonic dupa ce autoritatile au ajuns la fata locului, cu toate ca aparatul era proba la dosar.

2. Paturile din casa erau facute. In mod normal, orice modificare adusa la locul faptei trebuie mentionata in procesul verbal de cercetare la fata locului.

3.  Martorii (Petru Mircea, mama lui) au declarat aceleasi lucruri, folosind aceleasi expresii, fara a fio suspectati ca au „cazut de acord” sa declare aceleasi lucruri. Martorii ar fi trebuit separati inca de la inceperea anchetei.
4. Computerul Madalinei nu a fost ridicat/verificat. Procedura spune ca si in caz de suicid, aici se poate gasi un bilet „de adio” in format electronic.

5. Procurorii nu au gasit nimic relevant la etajul vilei unde a locuit Madalina. Ulterior, Petru Mircea a predat procurorilor cutia de Furdan, „testamentul sentimental”, video „de adio”.

Vezi restul erorilor pe stirilekanald.ro!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate