Daca la inceputul anilor 2000 si-a pus inel in stomac, acum a dat jos 34 de kilograme cu... dieta! Intra sa afli ce personaj din showbiz a fost in stare de orice ca sa fie suplu!

A slabit pentru a doua oara intr-un timp record! Daca la inceputul anilor 2000, el a recurs la bisturiu si a dat jos in jur de 40 de kilograme, ei bine, acum el a ales o dieta drastica, bazata doar pe oua, branza si carne rosie, si a devenit din nou suplu!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereAsa arata acum Razvan CiobanuSurse din preajma lui Razvan Ciobanu sustin ca, prin 2004, el se lupta cu kilogramele si nu mai stia ce sa faca! “A fost nevoit sa isi puna un inel in stomac, pentru a-l micsora si a i se atenua pofta de mancare! Interventia medicala a fost facuta in Romania si el a dat atunci peste 2000 de euro la medic, insa, in prima faza, a meritat, pentru ca a slabit imediat!”, a povestit un apropiat al creatorului de moda.

Cu toate acestea, in timp, operatia estetica nu si-a mai facut efectul si Ciobanu s-a ingrasat din nou. A ajuns chiar la 124 de kilograme, lucru care l-a ingrijorat teribil. Razvan a decis pentru a doua oara sa ia taurul de coarne, dar, de data aceasta, nu s-a mai dus la cutit, ci a mers pe mana nutritionistilor. “Am ales o dieta proteica si am slabit 34 de kilograme! Mai am de dat 10 kilograme jos si voi fi perfect!”, a spus designerul, semn ca a fost multumit de alegerea facuta, basca se simte si foarte bine in pielea lui.fara descriereInainte, Razvan era mai plinut

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate