"Dacă nu te dezbraci, te ucid". Coșmarul unei fete ucrainene de 16 ani, violată de un soldat rus

Copilăria unei fete din Herson a fost furată de unul dintre soldații trimiși de Putin să „elibereze” Ucraina. Copila a fost batjocorită și amenințată de militar.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Dașa, o adolescentă de numai 16 ani, din orașul Herson, a trăit pe propria piele unul dintre cele mai traumatizate episoade din viața ei. Multe femei și fete din Ucraina sunt silite să trăiască nu doar cu frica de moarte din cauza bombardamentelor rușilor, ci și cu abuzurile sexuale la care au fost

supuse de aceștia.

În total, au fost raportate 101 cazuri de astfel de abuzuri, însă doar 12 au fost documentate și confirmate. Printre ele și tânăra menționată mai sus, care a avut tăria de a vorbi despre ororile la care a fost supusă de unul dintre soldații trimiși de Vladimir Putin să „elibereze” Ucraina. Copila a făcut dezvăluiri absolut șocante! 

Trauma trăită de Dașa, copila de 16 ani, batjocorită de un militar rus

Dașa, mama ei și surorile de 12 și 14 ani s-au ascuns în subsolul casei de teama rachetelor care loveau nemilos tot ce le stătea în cale. După 2 zile în care nu au văzut nici măcar o rază de soare, au fost nevoită să iasă din ascunzătoare, căci rămăseseră fără provizii. Mare le-a fost mirarea când au ajuns în bucătărie, căci atunci au dat nas în nas cu mai mulți militari ruși.

Tot atunci a început și calvarul. 

Citeste si: De ce să pui bani în ghiveciul cu flori. Experții financiari recomandă tuturor acest truc- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Copila de 16 ani a povestit pentru jurnaliștii de la CNN, cu lacrimi în ochi și vizibil afectată, că soldații le-au poftit politicos la masă: „Ne-au lăsat să intrăm, să mâncăm”, a povestit

Dașa. Ceea ce a urmat este, însă, de neimaginat. „Mai întâi, un soldat care era beat a dus-o pe mama mea într-o altă cameră. I-a dat drumul repede. Apoi a început să stige după mine”

Dașa, amenințată cu moartea: „ Dacă nu te dezbraci, te ucid!”

Citeste si: Anunțul venit chiar din Rusia: România, posibilă țintă a unui atac cu rachete periculoase. „Va fi un preludiu al celui de-al Treilea Război Mondial”

Copila nu a vrut să meargă la el, însă acesta a amenințat-o cu moartea: „ Dacă nu te dezbraci, te ucid!”. Chiar și așa tânăra, în vârstă de numai 16 ani, nu a vrut să se supună și a opus rezistență. Atunci situația a devenit tot mai tensionată, moment în care acesta și-a pus mâinile în jurul gâtului ei și a strâns-o cu putere. Cu durere, Dașa își amintește cuvintele pe care călăul copilăriei ei i le-a rostit: „Ori te culci cu mine acum, ori mai aduc 20 de camarazi”. 

Îmi amintesc doar că violatorul avea ochi albaștri și că era întuneric. Altceva nu mai știu. Vreau să uit, dar e greu”,  a mai spus fata, îngenuncheată de durerea amintirilor absolut sfâșietoare. 

Citeste si: Florin Cîțu a ajuns la Kiev! Ce a discutat politicianul român cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

Calvarul ei s-a terminat în momentul în care doi lunetiști ruși au intervenit și le-au salvat. După ce le-au dus într-o altă casă, unde erau în siguranță, unul dintre ei i-a spus Dașei că abuzatorul ei a fost ucis. După o săptămână de la acest moment tragic, armata rusă a părăsit definitiv satul ei. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Răsturnare de situație la masa negocierilor! Vladimir Putin a făcut primele declarații: "Au renunțat la ele, pur și simplu"

O ucraineancă a primit cadou o cutie de lapte, într-un sac cu ajutor umanitar, dar când a vrut să o deschidă a încremenit! „A deșurubat capacul și mi-a arătat ce era acolo”. A...

Este Republica Moldova amenințată de război? Cristian Pîrvulescu, politolog: „Rusia vizează un coridor până în Transnistria” | EXCLUSIV

Horoscop 25 Mai 2022: un moment important al vietii tale incepe astazi

Vladimir Putin A DAT ORDINUL chiar în această seară: Ofensiva este una dintre cele mai mari din Europa

Adela Popescu și Radu Vâlcan au probleme în căsnicie? „Nu există ieșire din situația respectivă”

Noi probleme în viața lui Liviu Dragnea! Istoria se repetă. „E Irina Tănase la indigo!”

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies