Daca va fi condamnata la puscarie cu executare, Narcisa va ajunge la penitenciarul “Targsor”, la fel ca Ioana Maria Vlas sau Lidia Balint, sotia lui Nutu Camataru! Inchisoarea are sala de sport, loc de reculegere si... coafor!

Daca Narcisa Guta va fi condamnata in dosarul de talharie calificata si violare de domiciliu in care este anchetata, ea va ajunge cel mai probabil la inchisoarea “Targsor” din Prahova.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereNarcisa poate ajunge la puscarieNarcisa Guta are de ce se teme in aceste zile! Scandalul pe care l-a provocat miercuri seara, atunci cand a altoit-o si talharit-o pe Beyonce, ii poate aduce mari probleme, inclusiv o condamnare.

fara descriereTargsor, penitenciarul de femei cel mai mare din taraAstfel, in cazul in care va avea o sentinta severa,cu executare, nevasta lui Guta risca sa ajunga la puscaria “Targsor” din Prahova, acolo sunt duse detinutele cu cazuri de talharie si violenta. In locul cu pricina sunt inchise aproape 600 de femei si conditiile sunt destul de grele. Cu toate acestea, exista in cladire un salon de infrumusetare, unde Narcisa isi poate aranja parul, dar si sprancenele sau fata.  Mai mult, la inchisoarea cu pricina s-a facut si o sala de fitness, dar si o camera intima pentru detinutele care vor sa stea impreuna cu partenerii lor doua zile. Ca la fiecare puscarie din tara, la “Targsor” este  o sala de lectura si una in care detinutele se pot ruga, pentru linistea sufleteasca.

fara descriereAici si-a ispasit pedeapsa Ioana Maria Vlasfara descriereLidia Balint a fost incarcerata si ea acoloNarcisa ar putea sta in aceeasi celula in care si-a ispasit pedeapsa Ioana Maria Vlas sau Lidia Balint, sotia lui Nutu Camataru, dar nu este exclus sa aiba si camaruta din apropierea cirezilor de vaci care pasc langa penitenciar.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate