Stiri

Dacian Cioloş a păţit-o într-o patiserie din Iaşi! Fostul prim-ministru, trimis la plimbare de proprietară

Liderul Mişcării România Împreună (RO+), Dacian Cioloş, a fost certat marţi, la Iaşi, de proprietara unei patiserii din oraş, după ce fostul premier i-a cerut să semneze pentru campania ”Oameni noi în politică”.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Potrivit iaşitvlife.ro, femeia i-a spus lui Dacian Cioloş că fiica sa, care a studiat la Madrid, refuză să se mai întoarcă în România din cauza politicienilor care - după ce ajung la putere - sunt interesaţi ”doar de ciolan” şi nu le mai pasă de oameni.

”Am copil care a învăţat foarte mult, a fost olimpic în această ţară şi a plecat datorită sistemului şi datorită birocraţiei din România. Da? Deci fata mea a făcut Dreptul, a făcut masteratul în Madrid şi nu vrea să profeseze în România. Şi mai mult de atât .., nu, nu semnez nimic. Şi niciodată nu voi mai merge la vot în România. (…) Nu se mai poate. Pentru că toţi care ajung sus, este o vorbă bună a românului, vor să meargă numai să sugă ciolanul, să mânânce. Deci au ajuns să roadă în aşa hal că nici măduvă nu mai are ciolanul respectiv. Pe noi ne roade, cei mici investitori, privaţii, plătim foarte mult pentru statul român, dă posibilitatea să dăm salarii mai mari la angajaţi şi noi plătim enorm de multe dări. Foarte mult!”, a explicat femeia căruia Dacian Cioloş îi cerea semnătura spunandu-i că aduce un suflu nou în politica românească.

De altfel, la un moment dat, după o discuţie destul de lungă femeia a luat o decizie care, cu siguranţă, l-a lăsat mască pe fostul prim-ministru, comunicându-i, cât se poate de politicos, că îşi pierd timpul. ”Deci dacă stau aşa şi vi le spun pe toate m-ar durea capul şi ne-ar trebui multe zile, ca să .. Deci este foarte foarte greu să trăiesc, să răzbaţi în România. Deci gata, că eu pierd timpul şi pierd clienţii. Îmi pare rău. Îmi pare bine că v-am văzut”, a spus proprietara patiseriei din Iaşi, punând astfel punct discuţiei cu Dacian Cioloş.

 

Galerie foto