Dacian Ciolos, “pierdut” in aeroport? Ce i s-a intamplat fostului premier de umbla cu un biletel in mana printre calatori VIDEO EXCLUSIV

Dacian Ciolos se pare ca a avut parte de o experienta neplacuta in aeroport.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Fostul premier Dacian Ciolos a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro in aeroport. Doar cu un rucsac in spate si cu un biletel in mana, Dacian Ciolos este plimbat prin aeroport de o femeie, care pare ca incearca sa gaseasca ceva. Cei doi se opresc si in dreptul unui angajat de la paza si ordine de unde cer lamuriri.

Se pare ca acestea nu sunt insa suficiente asa ca incep din nou plimbarea prin aeroport. Daca femeia care-l insoteste pe Dacian Ciolos pare agitata si cu telefonul mereu in mana incearca sa gaseasca o rezolvare, fostul premier pare calm, asa cum l-am vazut mereu la sedintele de la Guvern sau la diverse conferinte de presa. E foarte probabil ca Dacian Ciolos sa fie in cautarea bagajelor pierdute, dar nici macar o astfel de situatie nu a reusit sa-l enerveze!

Dacian Ciolos a fost premierul Romaniei in perioada noiembrie 2015 –ianuarie 2017, iar acum si-a infiintat propriul partid pentru a candida la viitoarele alegeri.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: