Daiana a reușit să-i distreze pe toți concurenții din casa Puterea Dragostei. A plonjat de pe prima treaptă a scărilor direct pe podea

În tot tumultul certurilor din casa Puterea Dragostei, Daiana a reușit să-i facă să râdă cu gura până la urechi pe colegii ei.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Daiana de la Puterea Dragostei a căzut de pe scări


In articol:

Daiana de la Puterea Dragostei a avut parte de o perioadă grea în ultimele zile în casa Puterea Dragostei și a vărsat multe lacrimi amare pentru dragostea pe care i-o poartă lui Gabriel. Însă, astăzi a găsit puterea să mai uite de necazuri și s-a alăturat jocului concurenților din casa Puterea Dragostei. 

Citeste si: Alex Zănoagă nu-l mai ascunde pe Dominic! Prima fotografie cu fața bebelușului: „Seamănă cu Simina, dar...”

Daiana a reușit să-i distreze pe toți concurenții din casa Puterea Dragostei. A plonjat de pe prima treaptă a scărilor direct pe podea

Concurenți de la Puterea Dragostei au decis să mai destindă atmosfera, așa că au pus la cale o mică farsă. Fetele s-au năpustit asupra băieților cu mai multe recipiente pline cu apă. Printre fete se număra și Daiana, care a reușit să facă din tot jocul un adevărat spectacol.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Daiana de la Puterea Dragostei a căzut de pe scări

Citeste si: Puterea Dragostei 22 mai: Ella, din nou ținta atacurilor concurenților: „Jador ți-a dat cu jet! A învârtit cheița și a plecat”

Din grabă, concurenta a alunecat de pe prima treaptă a scărilor din casa băieților și a alunecat pe burtă, până pe podea. Iniția, fetele s-au speriat când au văzut-o pe Daiana cum se tăvălea ca un bulgăre de zăpadă, însă s-au amuzat teribil în momentul în care și ea a început să râdă de pățania sa. 

Citeste si: Un nou cuplu în casa „Puterea Dragostei”?! Livian și Ella mai apropiați ca niciodată: „Am sărutat-o!”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate