Dan Alexa, dezvăluiri despre divorț și despre relația cu Anamaria Prodan: „Cu Ana am o relație...”

Dan Alexa, dezvăluiri despre divorț și despre relația cu Anamaria Prodan. Ce spune antrenorul despre scandalul în care a fost implicat.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Dan Alexa a fost implicat într-un scandal de zile mari, după ce Ionel Ganea a făcut mai multe declarații la adresa lui și a impresarei Anamaria Prodan. Ce spune acesta desăre acest scandal, precum și despre meseria de antrenor de fotbla.

Citeste si: Anamaria Prodan, mesaj cutremurător la un an de la dispariția Ionelei Prodan: „Șterge-ți, mamă, lacrima”

Citeste si: Luca Reghecampf s-a mutat în Dubai lângă tatăl lui! Tănărul s-a pozat lângă o mașină de fițe

Citeste si: La o zi după parastasul Ionelei Prodan, Anamaria primește o veste incredibilă! E legată de fiica ei, Sarah

În meseria aceasta, presiunea este fantastică. Aşteptările sunt foarte mari şi e normal să îţi doreşti să ajungi cel mai bun. Din păcate, cei care conduc marile cluburi nu au o cultură a performanţei. Când am pornit pe acest drum nici nu ştiam ce mă aşteaptă. Viaţa unui antrenor poate să fie foarte scurtă la o echipă. Din păcate, lumea te judecă mereu după ultimul rezultat, iar asta se întâmplă la toate echipele", a declarat Dan Alexa în cadrul unui interviu TV.

Celebrul antrenor a vorbit şi despre scandalul în care a fost implicat după ce Ionel Ganea a făcut mai multe declaraţii la adresa lui şi a impresarei Anamaria Prodan.

Am fost deranjat când a zis Ionel Ganea ceea ce a zis. Cu Ana am o relaţie excepţională. Este un manager foarte bun, care se implică total. Marea ei calitate este că vorbeşte de Nicuşor Stanciu, care este produsul ei cel mai bun. Pentru ea, meseria asta este viaţă şi moarte. Ana m-a ajutat şi mă ajută foarte mult, eu mă consult foarte mult cu ea, m-am consultat în momentele grele. Când am cunoscut-o eu, ea era foarte puternică. Ana este omul care nu pierde, face orice să fie foarte bună", a mai declarat antrenorul.

 

Dan Alexa a spus totul despre Anamaria Prodan! ”Lumea vorbește multe” 

Cei doi colaborează împreună de aproape cinci ani și formează o echipă de neînvins. Drept dovadă, într-un interviu acordat recent, Dan Alexa a spus totul despre Anamaria Prodan. 

Lumea vorbește multe. Eu şi Anamaria Prodan suntem echipa perfectă. Ce am făcut nu vor putea să facă în 10 ani alţii. Ce performanțe am realizat eu în acești ani și ce am construit cu Anamaria Prodan nu văd sa mai facă vreo persoană curând. Anamaria Prodan este sufletul meu! E omul care a avut și are grijă de mine în fiecare secundă.

O
mul cu care mă sfătuiesc secundă de secundă. Anamaria Prodan este numărul unu în impresariatul românesc. Poate să vorbească oricine până se plictiseşte”, a declarat Alexa în Fanatik, motiv pentru agentă să fie fericită. ”Nu poate exista o mulțumire mai mare pentru un profesionist care își face meseria decât laudele celor cu care lucrează. Așa simte și Ana acum”, au conchis apropiatele impresarei pentru WOWbiz.ro!

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate