Dan Barna și-a luat mașină nouă cu banii câștigați la bursă! Liderul USR: ”I-am câștigat empiric”

Dan Barna a dezvăluit cum și-a cumpărat prima mașină nouă din viața lui.

Dan Barna
Dan Barna și-a luat mașină cu banii jucați pe bursă
Autor: Radu Constantin

In articol:

Dan Barna a dezvăluit că și-a cumpărat prima mașină nouă cu banii pe care i-a făcut jucând la bursă. Se întâmpla la începutul anilor 2000, când Barna abia terminase facultatea.

Dan Barna: ”Știu ce mult înseamnă piața de capital”

”Prima reușită, la începutul anilor 2000, după ce am terminat facultatea, prima mea mașină nouă mi-am cumpărat-o cu câțiva bani făcuți empiric pe bursă”, a declarat Dan Barna într-o conferință organizată de PWC Romania, citat de Hotnews.

Barna a mai precizat că este conștient de importanța pe care o are piața de capital pentru mediul privat din România. ”Da, știu ce mult înseamnă piața de capital la nivel uman pentru fiecare și extinzând la nivel de afacere fiecare start-up, care trecând de o anumită etapă se uită la alternativele reale de lichiditate”, a mai spus Barna.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Dan Barna nu mai are mașina

Interesant este că în acest moment, Dan Barna nu deține o mașină proprietate personală, conform ultimei declarații de avere. În schimb, el deține trei imobile (două în Dibiu și unul în București), alături de soția lui, Olguța, Dana Totolici.

Barna mai deține un tablou de 8.500 de euro al pictorului român Gheorghe Fikl, mai multe conturi în lei și euro și numeroase investiții și împrumuturi făcute în nume personal. Șeful USR are un credit contractat în 2007, în valoare de peste 200.000 de lei iar anul trecut a câștigat 131.000 de lei ca deputat și 3.700 lei ca viceprim-ministru. În total, Dan Barna are investiții de 1,4 milioane de lei doar în fondurile mutuale.

Citeste si: Pașaportul COVID-19, obligatoriu în România?! Anunțul făcut de vicepremierul Dan Barna

Dan Barna are 45 de ani și este din Sibiu. El este licențiat în drept la Universitatea din București (1998) iar în 2000 a urmat un curse de formatori la International Development Law Institute din Roma. În 2003, el a terminat și un maser la Management de Proiect la Universitatea Politehnică București.

Citeste si: Dan Barna dezvăluie la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de ce soția nu-i poartă numele! Ce spune politicianul despre Olguța Totolici

Barna a lucrat în perioada 1996-1999 la Centrul de Informare și Documentare pentru Tineret din cadrul Ministerului Educației și Sportului iar din 2003 în 2004 a colaborat cu Tranparency International la crearea Centrului de Consiliere Anticorupție pentru Cetățeni. Între 2005 și 2007 a lucrat pentru Delegația Comisiei Europene la București, iar din 2007 a înființat Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare. A ieșit din firmă în 2016, după ce a preluat funcția de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dan Barna a spus adevărul! S-a simțit trădat de Nicușor Dan? Ce răspuns a dat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Este oficial! S-au încheiat negocierile! Cine va fi noul premier al României?

Cât va ajunge să fie salariul mediu al angajaților români. Când se va întâmpla acest lucru

Zi importantă pentru Tauri, Scorpioni și alte 6 zodii. Vor primi o lecție esențială pentru viață AZI

Doliu uriaș în POLITICA din România! A murit cel mai prezent politician din țară

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Megașoc pentru Iohannis! Trecutul neștiut iese la suprafață. Ceva mai rău nu i se putea întâmpla

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies