Dan Bittman a recunoscut lista de femei celebre cu care s-a iubit, citită de Denise Rifai: „Un singur nume trebuie să tăiați” Despre cine este vorba

Dan Bittman se știe că a fost și este unul dintre cei mai fermecători cântăreți de la noi, iar despre aventurile sale amoroase s-a scris mult de-a lungul timpului.

Dan Bittman despre femei
Autor: Catalina Lohan

In articol:

 

Dan Bittman a fost mereu un cuceritor și nu s-a ferit niciodată să afirme acest lucru. Iar, la 58 de ani, artistul se poate lăudă că încă mai frânge inimi. De la Tania Budi, Mihaela Rădulescu, vedetele cu care Dan Bittman a avut relații asumate, pe lista cuceririlor cântărețului se află multe alte dive de la noi.

Citeste si: Dan Bittman, melodiile de succes cu care a spart topurile muzicale- VIDEO, AUDIO ȘI TEXT

Invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Dan Bittman a fost întrebat dacă s-a iubit cu femei măritate. Dar, înainte de a pune întrebarea, Denise Rifai a enumerat câteva dintre vedetele despre care s-a scris în presă, de-a lungul anilor, că ar fi avut o relație cu Dan Bittman. ”Ar fi multe alte relații despre care presa a scris de-a lungul timpului. Menționez doar câteva nume: Monica Bârlădeanu, Nadine, Angela Gheorghiu, Alexandra Dinu, Alina Chivulescu”, a enumerat Denise Rifai.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: Cine este iubita lui Dan Bittman, după ce artistul s-ar fi despărțit de Monica Odagiu

Dan Bittman si Denise Rifai
Dan Bittman, invitatul lui Denise Rifai[Sursa foto: Kanal D]

La această listă, Dan Bittman nu a avut de comentat decât în privința unui nume. ” Trebuie să ștergeți un nume de pe lista aceea. Pentru că Alexandra Dinu, îmi pare rău,nu. Ar fi îngrozitor să spun așa ceva… Îmi place foarte mult, ne știm, dar nu aș vrea să se înțeleagă acum și altceva”, a fost singurul comentariu pe care l-a făcut Dan Bittman referitor la lista citită de Denise Rifai.

Citeste si: Bănuită că ar fi amanta lui Dan Bittman, cea mai sexy mezzosoprană de la noi a făcut show la Ateneu!

Dan Bittman a avut relații cu femei măritate?

În ceea ce privește relațiile cu femei măritate, Dan Bittman a răspuns sincer, în stilul său obișnuit ”Stați să mă gândesc (…) Da, cred că am fost.

Țin minte că la Costinești, în perioada aceea (n.red. de început a trupei Holograf) era o doamnă care își adormea soțul cu somnifere ca să vină să se vadă cu mine în holul hotelului”, a povestit Dan Bittman despre aventurile sale amoroase.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiul lui Dan Bittman, în anturajul nefast al Margheritei! Legătura neașteptată între iubitul Clejancei și Bittman Jr, ambii prinși cu droguri

Mihaela Rădulescu goală. Diva de la Monaco s-a dezbrăcat fără rușine și a vorbit fără perdea despre partidele de sex

Fiul cel mare al lui Dan Bittman, anchetat într-un dosar de trafic de droguri! Ce spune solistul trupei Holograf

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevărul despre Mirela Vaida! Ce facultate a făcut, de fapt, vedeta: Îmi era imposibil să reuşesc

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

România primește un nou lot de vaccinuri Pfizer. Campania de vaccinare se accelerează

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies