Dan Bittman a vrut sa paraseasca X Factor! Contractul nu i-a permis insa acest lucru! Daca pleca, trebuia sa plateasca 100.000 de euro

Dupa operatia suferita in urma cu aproape o luna, Dan Bittman se resimte, iar acest lucru a fost mai mult decat vizibil in emisiunea X Factor, acolo unde cantaretul s-a prezentat cu o voce extreme de ragusita. Surse din anturajul artistului ne-au dezvaluit ca acesta a avut o discutie cu producatorii emisiunii pentru a parasi scaunul de jurat, insa nu s-a putut gasi nici o solutie pentru rezolvarea situatiei.

Distribuie pe:

fara descriereCantaretul le-a propus producatorilor emisiunii sa se retraga din juriu, dat fiind faptul ca in urma operatiei medicii i-au recomandat sa faca repaus vocal. Daca ar fi sa tina cont de sfaturile specialistilor, Bittman ar trebui sa vorbeasca foarte putin si atunci in soapta si sa foloseasca mai degraba pixul si foaia intr-un dialog.

Se pare ca acest lucru a fost mai mult decat imposibil pentru ca producatorii emisiunii trebuie sa respecte regulile impuse de cei de la care au cumparat formatul, iar acesta nu poate suferi modificari majore dupa ce este prezentat public. Asadar, oricat de bine intentionati ar fi fost romanii, contractul international nu le-a permis sa-l menajeze prea mult pe Dan Bittman. Singura solutie a fost sa i se reduca interventiile vocale la un minimum care sa nu afecteze desfasurarea showului.

In plus, se pare ca in contractul semnat de cei trei jurati este prevazuta o clauza conform careia  ei ar trebui sa scoata din buzunar o suma imensa (aproape 100.000 de euro)  daca dintr-un motiv sau altul aleg sa paraseasca emisiunea X Factor.

fara descriereParerea specialistului

"Operaţia pe care medicii austrieci i-au făcut-o lui Dan Bittman (50 de ani) a constat in curatarea colesterolului depus pe carotida pentru ca sangele sa circule normal si sa irige corespunzator creierul. Daca nu s-ar fi intervenit, cantaretul risca să faca infarct sau accident vascular cerebral. Pentru a intelege mai clar situatia, am cerut si parerea unui specialist referitor la starea de sanatate post operatorie a unui artist care a suferit o interventie chirurgicala de gravitatea celei la care a fost supus solistul trupei Holograf. "Din punct de vedere anatomic, nu exista nicio legatura intre locatia corzilor vocale si carotida, cea care a fost operata. Problemele pot aparea postoperator si pot fi de mai multe feluri. Prima se refera la efortul depus de un pacient care a suferit o asemenea interventie chirurgicala. Pana cand nu se vindeca zona operata, orice tip de efort dauneaza, fireste. E suficient ca fiecare dintre noi sa tipam si vom realiza ca ne supunem gatul unui efort. Daca am fi fost si operati, am intelege ca nu ne e firesc sa depunem un asemenea efort fizic ce duce la cresterea presiunii intravasculare. Apoi, putem sa ne gandim la aparitia unor complicatii postoperatorii de vecinatate. Fie un edem local, un eventual hematom. Toate acestea pot aparea dupa o interventie chirurgicala si se rezolva in timp, prin tratament. Mai trebuie sa tinem cont de un lucru. In zona operata exista un nerv, laringeu recurent. Prin afectarea acestui nerv, care trece prin spatiul anatomic supus interventiei chirurgicale, pot aparea probleme vocale, sensibilitate la vorbit, cantat si, in functie de gravitate - Doamne fereste! - se poate ajunge pana la paralizia temporara a corzilor vocale. Temporara, tin sa precizez, pentru ca si o asemenea complicatie aparuta postoperator se rezolva tot in timp si tot prin tratament", a declarat pentru WOWbiz.ro doctorul Laurentiu Luca, directorul centrului medical PULS

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate