Dan Bittman, declaratii neasteptate facute in urma cu putin timp: "O sa se traga cu tunul la moartea mea"

Un cunoscut artist roman a scos din buzunar o suma enorma pentru o pasiune de-a lui.

Autor: L. S.

Indragitul artist are o pasiune excentrica, dupa cum ar spune unii si anume wakeboardul. Este vorba despre un sport pe apa, asemanator cu snowboardul. Artistul roman are un proiect care l-a costat 1 milion de euro, o baza de wakeboard, care este dotata si cu locuri de pescuit pe lacul din parcul in care s-au facut amenajarile.

 

Dan Bitman este foarte mandru de proiectul lui si recunoaste ca s-a blocat cumva in noua lui pasiune pentru sportul pe apa.

Iubitul artist va da o petrecere de deschidere la care intrarea va fi gratuita.

"Investesc, da, acolo. S-a intamplat ceva, m-am blocat intr-o chestie. Unii fani au aflat, e un parc de wakeboard. E un fel de snowboard. Oamenii aceia care se dau cu placa pe zapada se pot da cu placa pe lac, la mine", a spus Dan Bitman intr-o emisiune tv.

Solistul trupei Holograf, Dan Bitman a implinit recent 56 de ani si are acelasi cunoscut spirit de gluma, insa nu se vede ca si om de afaceri.
Desi are o cariera stralucita si a primit numeroase premii de-a lungul timpului, solistul trupei Holograf isi pastreaza modestia si sinceritatea caracteristice.

In acelasi spirit de gluma, Dan Bitman a spus ca a auzit ca o sa se traga cu tunul la moartea lui si e foarte fericit.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies