Dan Bittman, in razboi cu medicii care l-au operat! Vrea sa dea in judecata spitalul din Viena unde a suferit interventia la gat! In replica, doctorii de acolo ii reamintesc de o factura de 928 de euro neachitata

Dan Bittman (50 de ani) se gandeste serios sa ceara daune in instanta spitatului AKH, din Viena (Austria), unde s-a operat, la inceputul lunii octombrie, de stenoza carotidiana, pe motiv ca interventia nu a fost una reusita. Desi recuperarea trebuia sa tina aproximativ 10 zile, liderul trupei Holograf este inca ragusit.

Distribuie pe:

fara descriereDan Bittman a urcat pe scena emisiunii X Factor, dar nu a cantat"Daca nu mai pot sa cant, ma apuc de actorie. Am ramas impresionat de cat de formidabil functioneaza totul", declara Dan Bittman, pe 9 octombrie 2012, la doar cateva zile dupa ce fusese operat la clinica AKH din Viena.

Acum, la mai bine de doua luni de la acea declaratie, solistul trupei Holograf nu mai e atat de convins ca totul a fost "impresionant si formidabil" si ar vrea sa dea in judecata spitalul AKH. Informatia a ajuns la urechile reporterilor WOWbiz.ro de la apropiati ai artistului.

Din cauza faptului ca vocea lui Dan Bittman nu si-a revenit, Holograf si-a anulat toate concertele pana in vara lui 2013, pierderile pe care le are trupa ridicandu-se la aproximativ 200.000 de euro. Acesta ar urma sa fie si argumentul cel mai important in instanta pentru artistul roman.

Austriecii: "Dane, scoate banii"

Reporterii WOWbiz.ro au telefonat la spitalul AKH pentru a verifica daca vestea unui eventual proces cu Dan Bittman a ajuns pana la Viena. "Nu am primit nici o instiintare ca am fi dati in judecata. Daca o vom primi, nu-i nicio problema. Dan Bittman e numele pacientului? Sa-i spuneti ca are sa ne achite 928 de euro, bani pe care trebuia sa-i plateasca pana pe 18 decembrie", ne-a declarat un reprezentant al spitalului. Potrivit acelorasi reprezentanti ai clinicii, suma pe care artistul o datoreaza provine de la servicii conexe interventiei chirurgicale care a fost gratuita. Mai precis, este vorba despre analize medicale suplimentare pe care le-a solicitat pacientul in timpul internarii.

Contactat de reporterii WOWbiz.ro, Dan Bittman a negat ca ar intentiona sa dea in judecata clinica austriaca. Insa, avand in vedere ca si in toamna solistul nega, in declaratiile pentru presa, problemele de sanatate pe care le avea la nivelul gatului, ne putem astepta la surprize!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate