Dan Bordeianu a facut flotari cu un concurent in spate, pe scena “KIDSing”

Mario Bunica, un pusti de 8 ani din Craiova, un baietel vesel si iute ca un spiridus, este cel mai tanar concurent “KIDSing”.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereTocmai pentru a sublinia acest fapt, Dan Bordeianu, prezentatorul show-ului, l-a chemat pe scena pe juratul Gabriel Cotabita.  “Doamnelor si domnilor, ii aveti in fata pe cel mai tanar si pe cel mai varstnic membru al show-ului ”, a spus Bordeianu.

Pentru a-si proba agilitatea si usurinta de miscare, baietelul a executat cateva flotari pe scena, fapt care l-a provocat pe Dan Bordeianu sa faca aceeasi demonstratie. Prezentatorul show-ului si-a continuat seria de flotari cu micutul Mario in spate, in aplauzele publicului. Dan Bordeianu i-a povestit apoi lui Mario una dintre ispravile lui de la la gradinita, cand a i-a pus doamnei educatoare lipici in pantofi. A continuat cu o sugestie catre micul concurent, starnind panica la masa juratilor: “In pauza, mergi cu mine la cabina juriului, sa iti arat unde isi tine domnul Cotabita pantofii”.

fara descriereMario Bunica a facut show pe scena “KIDSIng”, interpretand piesa “Baby”, a lui Justin Bieber, si a fost insotit, pe scena, de doi prieteni, Alin si Ryan. Baietii au executat numarul de coregrafie alaturi de alti trei dansatori profesionisti.
Nu ratati miercuri, de la 20:00, la Kanal D, o noua editie “KIDSing”! Cea de-a treia Semifinala a show-ului aduce publicului copii charismatici si voci extraordinare!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate