Dan Bursuc si-a tras aplicatie pentru smartphone - Dai click pe "Bursuc" si canta maneaua!

Manelistul Dan Bursuc vrea sa fie mereu cu un pas inaintea tuturor, dar mai ales, inaintea colegilor de breasla. Asa ca s-a imprietenit cu tehnologia si a lansat o superaplicatie pentru telefoanele mobile inteligente.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereDan Bursuc si-a facut o aplicatie pentru smartphone-uri care poate fi descarcata de pe site-ul lui, danbursuc.ro, sau de pe Internet. "M-am gandit ca trebuie sa fiu intotdeauna in top. Ca si promotor al genului muzical, trebuie sa vin mereu cu o idee noua. Am stat de vorba cu niste programatori din Franta si ei m-au ajutat sa fac aceasta aplicatie pentru radio. Aplicatia a fost conceputa special pentru oamenii care sunt tot timpul in miscare si au un telefon mobil inteligent sau o tableta.

Aplicatia pentru radio imi poarta numele. Iar in aproximativ o luna voi face si televiziune de manele care imi va purta numele. M-am gandit si la cei din strainatate, sa fie la curent cu tot ce e nou. Televiziunea va fi online si nu vor fi difuzate doar manele, ci si muzica de petrecere", a declarat Dan Bursuc pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate