Dan Chisu: "Relatia cu Mihaela Radulescu nu a rezistat pentru ca incerca sa-si impuna punctul de vedere fortand situatia. Regret ca..."

Distribuie pe:

fara descriere

 

Dan Chisu a venit in aceasta dimineata la "Draga mea prietena" unde a vorbit despre viata lui personala, dar si despre relatia pe care a avut-o cu Mihaela Radulescu. Acesta regreta ca nu are copii pana la varsta aceasta, insa sustine ca nu s-a gandit niciodata la casatorie.

"Instituţia familiei se duce de râpă, cred că în 200 de ani o să dispară. Aţi văzut cât de uşor se divorţează acum? Nu cred că am avut de la început o destinaţia matrimonială, aşa că prefer să-mi trăiesc viaţa cu bucurie şi onestitate. Am avut 6 relaţii, toate respectabile, care au durat peste 4-5 ani, dar asta a fost tot în viaţa mea. Regret enorm că nu am copii! Acesta este singurul meu regret, pentru că asta mi-ar fi dat ocazia să transmit din ceea ce am acumulat. Dar nu le poţi avea pe toate", a spus Dan Chişu la "Draga mea prietenă".

"Mihaela are o personalitate extraodinar de puternică, încerca să-şi impună punctul de vedere aproape fortând situaţia. Cred că mă certam cu Mihaela săptămânal, dar nu ţine mult. Mie mi-a adus foarte multe lucruri in comportament pentru că eram destul de sălbatic", a mai spus acesta la Kanal D.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate