Dan Cruceru despre experienta de la "Dansez": "Am simtit muschi contractati dureros pe care nici nu stiam ca-i am"

Dan Crucerul, prezentatorul de la Acasa TV, s-a ales cu dureri de spate si febra musculara dupa ce a dansat in ultima editie a emisiunii "Dansez pentru tine" unde el si colega lui, Ioana Moldovan, au reprezentat un caz umanitar.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereChiar daca danseaza la nunti si botezuri, Dan s-a ales cu febra musculara intensa in urma repetitiilor pe care le-a avut saptamana trecuta. Chiar daca nu se pricepe la dansat ca un profesionist, numarul realizat cu colega lui i-a iesit destul de bine.

"Durerea de spate şi o febră musculară insistentă îmi confirmă, însă, că eu şi Ioana am dansat la “Dansez pentru Tine”. Da, a fost un moment magic pe care nu îl voi uita vreodată. A fost, însă, şi un moment extrem, extrem de greu. Probabil aţi mai auzit de la alte persoane publice care au mai ajuns în ringul visurilor cât de greu este. Probabil v-aţi plictisit de văicărelile acestora. Eu nu mă vait.

Am intrat în ring de bună voie, pentru un caz umanitar. Am dat tot ce am putut noi mai bun, am muncit pe rupte la repetiţii. Nu pot să nu constat, însă, că, după ce partenera îţi sare în braţe de vreo 300 de ori în patru zile, la o figură din coregrafie, apare o serioasă durere de spate. Sau că am simţit muşchi contractaţi dureros, muşchi pe care nici nu ştiam că-i am. Sunt doar constatări.

Una peste alta, am dat tot ce am putut. Recunosc, în timpul dansului, avalanşa de emoţii m-a făcut să greşesc un pas. Sper că nu s-a văzut! Chiar şi aşa, aveţi clemenţă! E prima oară când dansez la acest nivel. Până acum, doar la nunţi, botezuri şi cumetrii!", a postat Dan Cruceru pe blogul sau.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate