Dan Cruceru, furios pe politie: "Am baston si cascheta, eu sunt seful! Voi executati ca va ia mama d****!" Vezi cum a fost apostrofat de un agent

Prezentatorul de la Acasa TV a avut un mic incident cu Politia Romana si si-a spus oful pe blogul sau unde i-a blamat pe cei care fac abuz de uniforma si se cred un fel de zei datorita serviciului pe care il au.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Pe modelul: “Am baston şi caşchetă, eu sunt şeful! Voi? Voi executaţi că vă ia mama d****!":

Aseară, pe Bd. Iancului toată lumea mergea în coloană, cu 50 km la oră. Deodată, frâne bruşte, scârţâit de roţi. Cineva blocase banda de mers. Începem să ne rugăm de cei de pe alte benzi, să ne lase şi pe noi să ne continuăm drumul şi să ocolim “bolovanul” din cale care era o maşină de poliţie, trasă aiurea pe dreapta, oprită absolut ilegal, într-o zonă aglomerată, cu indicatoare cu “Parcarea interzisă”.

După minute bune, reuşesc să trec şi eu de maşina domnilor. În dreptul lor, însă, nu pot să mă abţin şi le dau un claxon de felicitare. Recunosc, am greşit. M-am lăsat învins de nervi, dar “bolovanii” ăia chiar meritau. Legea este pentru toţi, iar tu, mare organ, chiar trebuie să fii un exemplu! Şi să vezi ce se întâmplă. “Caşcheta” reacţionează! Bagă girofarul şi o ia după mine!

Trag frumos pe dreapta. Mă aşteptam să-mi ceară nişte documente, să-mi spună că am încălcat vreo lege de circulaţie, să se prezinte frumos, înainte, cu caşcheta pe cap, în fine, să-şi facă treaba regulamentar! Dar de unde! Domnul organ trage lângă mine, deschide geamul şi, din maşină, începe să urle la mine! “Băăăă, tu nu vezi că eram în misiune?! De ce mă claxonezi, că eram în misiune, DĂDUSEM SEMNAL DREAPTA?!”.

Recunosc, am rămas mască! Îmi revin şi îl întreb şi eu pe domnul organ: “Eraţi în misiune cu semnal dreapta?! Asta n-am mai auzit-o! N-ar fi trebuit să aveţi semnale acustice şi vizuale? N-ar fi trebuit să aveţi girofarul pornit? Să vă vadă ceilalţi şoferi de la distanţă şi să vă poată ocoli?”

La astfel de întrebări, “domnul caşchetă” se enervează şi urlă: “Auzi, bă! Claxonatul e interzis în Bucureşti!” Îmi muşc muzele şi nu zic nimic. L-aş fi întrebat dacă nu cumva şi prostia ar trebui interzisă! Până la urmă, îl salut şi plec mai departe! După 50 de metri, mă opresc la un semafor. Era roşu! Domnul organ mai încalcă o dată legea: trece mai departe, pe roşu, fără girofar pornit! Linişte vă rog! E ÎN MISIUNE! DOAR A DAT SEMNAL DREAPTA!", a postat nervos Cruceru pe blogul sau.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate