Dan Diaconescu a purtat o bratara roz la intalnirea cu Marius Tuca! Cei mai cunoscuti caracaleni au facut pace dupa doua deceni

Aparitie rara in peisajul cotidian, Dan Diaconescu a iesit sa puna tara la cale cu „rivalul” Marius Tuca.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Cei mai cunoscuti caracaleni din media romaneasca au facut pace dupa iesirea din inchisoare a lui Dan Diaconescu. Inventatorul fenomenului OTV si Marius Tuca s-au intalnit zilele trecute la un local din centrul Capitalei unde au discutat relaxati timp de mai bine de o ora.

In timp ce Tuca a „sudat” tigarile una dupa alta, „Domnul Dan” a ras cu pofta de glumele vechiului sau prieten, cu care a fost certat aproape doua decenii. Si pentru ca scena sa fie completa, Diaconescu si-a etalat o bratara de culoare roz purtata cu mandrie pe incheietura mainii drepte.

Dan Diaconescu si Marius Tuca au venit impreuna in Bucuresti, la cativa ani dupa Revolutie si au construit impreuna trustul Intact. Ulterior, orgoliile au devenit mai puternice decat prietenia, iar drumurile lor s-au despartit. La un moment dat se spunea ca Diaconescu a infiintat OTV-ul si pentru a-i demonstra lui Marius ca este mai bun decat el.

Rivalitatea dintre cei doi s-a incheiat in momentul in care Dan Diaconescu a iesit din inchisoare, iar cei doi par sa fi redevenit buni prieteni.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate