Dan Diaconescu își încuie Bentley-ul de sute de mii de euro ca pe vremea Daciei 1310! Gestul inconfundabil al ”domnului Dan”! VIDEO EXCLUSIV

Dan Diaconescu rămâne un personaj inconfudabil și un om al extremelor.

Dan Diaconescu
Autor: Radu Constantin

In articol:

Dan Diaconescu a rămas în memoria colectivă ca omul care nu se oprea niciodată. Pe lângă faptul că stătea toată noaptea în direct cu fanii săi, pe timp de zi, Dianconescu reușea să își ridice un imperiu media, să devină poseorul unei averi de milioane de euro, să-și facă un partid cu care să intre în Parlament și chiar să tindă mai mult, către fotoliul

de Președinte al României. Un singur lucru l-a oprit: închisoarea.

”Săracul” Dan Diaconescu a rămas cu un Bentley și o vilă în Primăverii

Câțiva ani mai târziu, îl regăsim pe Dan Diaconescu la fel de interesant ca și pe vremuri. Paparazzi WOWbiz.ro l-au susprins pe fostul șef al OTV venind acasă după o zi obositoare, deși nu este foarte clar cu ce se ocupă jurnalistul de când a fost eliberat.

Dan Diaconescu
Dan Diaconescu își închide Bentley-ul ca pe Dacia 1310

Diaconescu a mers spre vila lui din cartierul Primăverii la bordul celebrului său Bentley, ca orice milioanr care se respectă... Asta deși mulți îi cântau ”prohodul” pe motiv că băncile l-au falimentat și că averea lui era doar pe datorie. Ei, uite că nu e chiar așa, sau cel puțin nu l-au falimentat de tot.

Dan Diaconescu
Dan Diaconescu are în continuare vilă și mașină

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Totuși, când să concluzionăm că ”uite, dom’le, ce bine o duce domnul Dan”, apare și momentul definitoriu pentru viața și cariera celebrului Diaconescu. Jurnalistul iese din mașina lui de sute de mii de euro, privește tacticos în jurul lui, după care introduce cheia în butucul portierei, activând închiderea centalizată.

Citeste si: Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Dan Diaconescu
Diaconescu a și verificat dacă mașina s-a închis ”din cheie”

Sigur, nu e mare lucru, însă știți cum se spune: cine are bani să-și ia Bentley are și să-și pună o telecomandă la chei. Ei bine, nu este cazul lui Dan Diaconescu, care preferă să acționeze ca pe vremea vechii Dacii 1310.

Citeste si: Despre Dan Diaconescu se zice că a sărăcit! Însă tot cu mașină de milionar circulă VIDEO EXCLUSIV

Anul 2021 îi va aparține lui Dan Diaconescu

Dar să nu ne grăbim. Anul 2021 ar putea să-i aparțină din nou lui Dan Diaconescu. Acesta ar putea să scape de interdicția de a vorbi în public, pe care a primit-o de la judecători atunci când a fost eliberat condiționat. Astfel, Dan Diaconescu ar putea să-și recapete importanța ”brandului” de altădată, mai ales dacă se va decide să vorbească despre ce a pătimit în anii în care a stat departe de fanii lui. Foarte important, aceștia nu l-au uitat și i-au rămas fideli, așteptând cuminți ca DD să se întoarcă în viețile lor.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tatăl lui Șerban Huidu nu mai poate suporta situația: „Statul cere donații pentru spitale! În același timp dă pensii speciale! Nu vă e, mă, rușine, nemernicilor?”

Pasiunea de care lumea a uitat! Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu, dar a fost refuzat: “Nu mi-a plăcut de Bănică ca bărbat, nu e genul meu. Eram mai înaltă...

Doliu în lumea politică! S-a stins din viaţă fulgerător

Iată ce a spus o femeie plecată în Italia despre sacrificiile familiale pe care le-a făcut!

S-a aflat adevărul despre Pfizer! E bomba zilei. Toți cei care au făcut rapelul după 3 săptămâni trebuie să știe

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cu cine a fost surprins Bill Gates, înainte de primul termen al divorțului de Melinda

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies