Dan Micnea, criminalul lui Petrișor, declarații șocante în fața jurniștilor. Bărbatul nu are niciun regret că a ucis un copil din pură răzbunare

Dan Micnea, crimialul lui Petrișor, a recunoscut fără nicio reținere că l-a ucis pe adolescentul de 14 ani dintr-o pură răzbunare.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Dan Micnea a vrut să îi ofere o lecție copilului de 14 ani și l-a dus într-o pădure unde l-a bătut fără milă. După ce i-a aplicat 100 de lovituri, fără milă, l-a lăsat în agonie și a plecat liniștit acasă. S-a mai întors abia seara să vadă dacă mai este sau nu în viață adolescnetul. Pentri că l-a găsit mort, l-a învelit cu o pătură, l-a târăt pe bicicletă până la râpa din marginea satului și l-a aruncat acolo, sperând că nu se afla niciodată. 

Citeste si: Caz neașteptat la Vaslui. A fost găsit mort, după o săptămână de căutări

Citeste si: Detalii terifiante ies la iveală în cazul lui Petrișor, copilul de 14 ani din Vaslui ucis cu sânge rece: „I-a aplicat cam 100 de lovituri cu o bâtă”

Citeste si: Un copil din Vaslui, omorât în bătaie și aruncat într-o râpă. Familia lui Petrișor nu mai știa nimic de el de o o săptămână

Cu toate acestea, criminalul a fost depistat și după ce a picat testul poligraf a reieșit că el este criminalul copilului de 14 ani. Ulterior, bărbatul a recunoscut că nu regretă fapta făcută. 

fara descriere

Reporter: Ce s-a întâmplat în seara aia, ce ați avut cu băiatul?
Suspect: Mi-a dat foc.
Reporter: Așa trebuia să vă răzbunați? Nu aveți copii?
Suspect: Ei nu au copii? De ce nu i-a căutat până acum să îl întrebe „de ce ai dat foc lu’ ăsta”?, a spus inculpatul pentru reporterii ProTv

Bunicul lui Sebastian Petrișor, declarații cu inima frântă 

Sebastian Petrișor avea o poveste de viață extraordinar de tristă. Părinții lui sunt plecați în străinătate și era lăsat în grija bunicilor care nu aveau controlul asupra lui. Bunicii au fost cei care au semnalat dispariția băiatului, după două zile în care el nu venise acasă. Bunicii au aflat șocați că nepotul lor a fost omorât de patronul de magazin. 

fara descriere

Traian Telegan, bunicul copilului: L-a bătut de i-a rupt mâinile şi picioarele.
Reporter: Ce avea cu el?
Traian Telegan, bunicul copilului: Nu ştiu. A avut un bar, a spart cu 3 băietani, apoi a vorbit cu el să îi arate cum a făcut-o şi înapoi nu a mai venit. Nu m-am gândit să îl omoare în halul ăsta, ca pe un câine.”

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate