Dan Negru, atac dur la adresa unei țări europene care nu a luat măsuri anti-coronavirus: „Mulți din cei care au decis să sacrifice omu' in favoarea fierului vor intra la pârnaie!”

Dan Negru a reacționat dur la adresa Suediei după ce a văzut că mortalitatea provocată de coronavirus crește, dar cu toate acestea autorităție nu fac nimic pentru a împiedica răspândirea virusului.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Dan Negru a răbufnit pe conturile lui de socializar după ce a analizat cu mare atenție situația în care se află Suedia în contextul pandemiei de coronavirus. Țara scandinavă este singura care a refuzat să ia măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. În timp ce toate țările din Uniunea Europeană au adoptat măsuri care mai de care mai stricte, în Suedia toate localurile sunt deschise și oamenii își continuă cursul normal al vieții. Toate astea în condițiile în care presa internațională relatează că au fost raportate 100 de decese din cauza coronavirusului. 

fara descriere

Citeste si: O asistentă din Suceava, mărturisiri halucinante după ce un pacient infectat cu coronavirus a fost plimbat zece ore între spitale: „Vă rog frumos, ajutaţi-mă că nu mai pot! Pacientul este grav!”

Citeste si: Coronavirus SUA: aproape 2.000 de morți într-o singură zi

Dan Negru, mesaj dur la adresa politicii adoptade de suedezi în contextul pandemiei de coronavirus 

Decizia Suediei a împărțit opinia publică în două tabere, iar Dan Negru a recunocut că inițial i-a admirat pe suedezi pentru că nu au paralizat economia țării. Însă la o analiză mai atentă, prezentatorul tv și-a dat seama că deciziile pe care le-au lua t suedezii nu sunt normale. 

fara descriere

Citeste si: Prima reacție a Ministrului Mediu după semnalarea poluării din București. De la ce este de fapt mirosul greu de suportat

„Recunosc, săptămâna trecută mă uitam admirativ la suedezi.
N-au închis nimic. Dar dacă e adevărat breaking-news-ul de la CNN care spune ca Suedia a ajuns la peste 100 de morti pe zi intr-o țară cu doar 9 milioane de oameni, suedezii pot să-și bage in cu..r Volvo-ul și oțelul. Va fi prima țară care va intra într-o uriașă criza morală și mulți din cei care au decis să sacrifice omu' în favoarea fierului vor intra la pârnaie! Acuzațiile de crimă împotriva umanității vor apărea prin tribunalele lumii și preventiv se va întârzia mult ieșirea pe străzi. Pentru că ăia care vor decide "ieșirea" și o vor greși cu o zi sau două au de stat niște ani in zeghe.
Cu cătușe din oțel suedez..”, este mesajul transmis de Dan Negru.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate