Dan Negru, hartuit la biserica! "Cer respect pentru credinta mea tuturor celor care trimit tinere jurnaliste in preajma unor locuri pe care eu le consider sfinte!"

Distribuie pe:

fara descriere

 

In ultima postare de pe blogul sau, Dan Negru se declara batjocorit si hartuit de jurnalistele tinere care se mira de cozile din preajma bisericilor. Prezentatorul TV a mers la Iasi, la moastele Sfintei Parascheva, si apoi a trecut pe langa coada de la Mitropolie, insa povestea s-a repetat de fiecare data.

"Am fost la Iasi, la moastele Sfintei Parscheva, am trecut zilele astea prin preajma Mitropoliei, in apropierea moastelor Sf.Dumitru, sunt un crestin-ortodox -deloc habotnic-dar adeseori in ultima vreme ma simt batjocorit si hartuit fie de reporteritele care se mira de cozile din preajma bisericilor, fie de glumele care inunda netul…

Acum cateva ore, o tanara jurnalista se mira ca in lumea telefoanelor digitale cozile la biserici sunt atat de mari…Analfabeta habar n-avea ca Iphone-ul cu care se lauda vine din tara in care pe dolar sunt scrise cuvintele “In God we trust” si in care presedintele Statelor Unite jura pe Biblie…", scrie Dan Negru pe Blog!

"Cer respect pentru credinta mea tuturor celor care trimit tinere jurnaliste in preajma unor locuri pe care eu le consider sfinte !", continua prezentatorul TV!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate