Dan Negru în Bacău: ”Un virus mai periculos. Totul e praf, nu o să treacă” VIDEO

Dan Negru, dezamăgit de vizita la casa lui Alecsandri

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

dan
Dan Negru[Sursa foto: Facebook]

Dan Negru şi-a făcut un obicei din a-și scoate întreaga familie la plimbare în fiecare weekend. Ca de fiecare dată, prezentatorul alege locuri cu încărcate de istorie. De data aceasta a mers în Bacău, la fosta reședință a lui Vasile Alecsandri.

Ce a descoperit Dan Negru în Bacău


In articol:

Dan Negru, a realizat un clip video în care se filmează în timp ce vorbește despre descoperirea lui. În imagini mai apar și diverse camere din reședința care a aparținut, înainte de moartea sa, lui Vasile Alecsandri, celebrul poet studiat la şcoală. Din păcate, după cum se poate observa şi în imaginile video de mai jos, autoritățile locale nu au făcut nimic pentru această locuință. În loc să fie îngrijită și transformată, așa cum ar fi normal, în muzeu, reședinta poetului e lăsată în paragina. Culmea, fiind și în centrul orașului Bacău.

 

”Eu cred că de Alecsandri, Vasile Alecsandri ați auzit, dar casa lui memorială din centrul Bacăului nu cred că ați văzut-o. Păi v-o arăt eu acum, ia uite! Praf, o ruină! O grămadă de moloz. Acolo, undeva pe gardul ăsta nenorocit, printre bălării, e și portretul omului, al lui Alecsandri. Ia uite-l!

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

În rest, totul e praf, totul se prăbușește. Scrie acolo, zice așa: ”Casa Vasile Alecsandri, inaugurată la centenarul trecerii în eternitate a scriitorului”. Și lângă este: ”Atenție, pericol de accidente!” Totul e praf, așa arată. Alecsandri, scriitorul, poetul, diplomatul, membrul fondator al Academiei Române, bla bla bla, povești, nu mai e nimic. Totul e praf, casa lui memorială din centrul orașului Bacău e asta. Uite și înăuntru ce a mai rămas. Epa, Alecsandri, da?! Vasile Alecsandri”, a spus Dan Negru în clipul postat pe facebook.

Clipul video vine însoţit de mesajul: 

"Un virus mai periculos: made in România...

N-o să treacă niciodată" 

Din păcate acesta este crudul adevăr. Multe clădiri şi locuri istorice sunt lăsate în paragină de către autorităţile locale. (Vezi şi:FOTO | In ce hal arata azi Casino Victoria! Cladirea are o istorie veche si ascunde un secret sangeros!)

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Dan Negru, prima reacție după ce s-a scris că a murit: „Eu sunt bine-mersi. Trăiesc...”

Dan Negru, în doliu! A murit un important om de televiziune

Consumați acest tip de ulei, supranumit aurul lichid. Este de 10 ori mai bun decât uleiul de măsline. Remediu natural cu foarte multe beneficii

Dan Negru, mesaj șocant la zece ani de la moartea Mădălinei Manole: „Noi, toți asasinii ei!”

Dan Negru, mesaj tranșant pe rețelele de socializare: „Uite un alt virus la noi. Hoția!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies