Vedete

Dan Negru, mesaj dur pentru vedetele care nu ştiu să îmbătrânească: ”Breasla mea e plină de oameni ridicoli, care nu ştiu să-şi ducă vârsta”

Dan Negru nu se fereşte să spună lucrurilor pe nume şi deseori a făcut publice mesaje extrem de dure, iar acum, în atenţia lui s-au aflat doamnele care nu ştiu să îmbătrânească.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Dan Negru, mesaj dur pentru vedetele care nu ştiu să îmbătrânească: ”Breasla mea e plină de oameni ridicoli, care nu ştiu să-şi ducă vârsta”icon photo
În cadrul unui interviu, prezentatorul TV a declarat că şi-ar dori să ştie să îmbătrânească şi să nu fie ridicol, precum alte nume din showbiz, care nu ştiu să-şi ducă vârsta.
”Aş vrea, mai degrabă, să ştiu să îmbătrânesc! Breasla mea e plină de oameni ridicoli, care nu ştiu să-şi ducă vârsta, unii nici măcar nu apar la TV, adică nu sunt trendsetteri publici, dar au ridicolul în haine, în pantofi, în păr, în gesturi. Cunosc doamne venerabile, ajunse la vârsta pensiei, dar îmbrăcate fistichiu, sperând că aşa păcălesc vârsta. Nu fac decât să fie ridicole. Recunosc, sunt slobod la gură şi le spun adeseori că trebuie să ştie să-şi poarte anii. Starea de spirit nu stă în părul roşu al unei pensionare. Bruce Willis povestea că-şi schimbă garderoba o dată la trei ani, în funcţie de vârstă. Şi tipul e supercool. Trist nu e să îmbătrâneşti, ridicol e să nu ştii cum să îmbătrâneşti! Dar eu am doar 46 de ani. Deci, mai am… Sunt mulţi alţii înaintea mea…”, a spus el pentru Libertatea. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune