Vedete

Dana Criminala topeste si ghetarii! La 45 de ani, arata incredibil in costum de baie! S-a rasfatat la piscina si a atras toate privirile! VIDEO!

Voluptuoasa bruneta este o femeie care se ingrijeste minutios, iar asta se observa imediat. La 45 de ani, protagonista noastra nu are niciun pic de celulita, are abdomenul plat si ar putea sa concureze in cadrul unui concurs de tricouri ude cu orice tanara de 25 de ani. ##VIDEO509809##

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

 

Dana Criminala topeste si ghetarii! La 45 de ani, arata incredibil in costum de baie! S-a rasfatat la piscina si a atras toate privirile!
Voluptuoasa bruneta este o femeie care se ingrijeste minutios, iar asta se observa imediat. La 45 de ani, protagonista noastra nu are niciun pic de celulita, are abdomenul plat si ar putea sa concureze in cadrul unui concurs de tricouri ude cu orice tanara de 25 de ani.
Iarna trecuta, la doua luni dupa ce s-a casatorit cu Leo de la Strehaia, Dana si-a daruit o zi de relaxare la un spa unde i-a lasat fara suflare pe toti reprezentantii sexului tare cand a ramas intr-un costum de baie minuscul. Sotia lui Leo de la Strehaia a intrat mai intai in salina pentru o portie de sanatate si apoi s-a dezmierdat in piscina.
Inainte de bazin insa, sexoasa Dana si-a schimbat tinuta, optand de aceasta data pentru un costum roz care-i evidentia bronzul uniform. Atenta sa nu-si ude podoaba capilara, bruneta s-a udat putin, sa se racoreasca dupa caldura toropitoare din salina.

Iarna trecuta, la doua luni dupa ce s-a casatorit cu Leo de la Strehaia, Dana si-a daruit o zi de relaxare la un spa unde i-a lasat fara suflare pe toti reprezentantii sexului tare cand a ramas intr-un costum de baie minuscul.

Sotia lui Leo de la Strehaia a intrat mai intai in salina pentru o portie de sanatate si apoi s-a dezmierdat in piscina.

Inainte de bazin insa, sexoasa Dana si-a schimbat tinuta, optand de aceasta data pentru un costum roz care-i evidentia bronzul uniform. Atenta sa nu-si ude podoaba capilara, bruneta (vezi aici imagini dementiale cu Dana si Renata! Oamenii care le-au vazut la mall au zis ca sunt gemene) s-a udat putin, sa se racoreasca dupa caldura toropitoare din salina.

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate