Dana Patriciu a trimis cererea de partajare a bunurilor prin posta!

Sotia lui Dinu Patriciu a trimis prin posta la |Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti cererea de separatie judiciara a bunurilor detinute in comun cu sotul sau. In actiune, care are doar cateva pagini, Dana Patriciu a cerut judecatorilor ca procesul sa se judece cu usile inchise.

Distribuie pe:

fara descriereDana si Dinu Patriciu, in urma cu cativa ani, cand participau impreuna la evenimente mondeneConform unor surse judiciare, actiunea primita de judecatori prin posta, a fost trimisa personal de Dana Patriciu, fiind semnata chiar de ea si nicidecum de un avocat, asa cum se practica. Scrisoarea incepe, spun sursele noastre, cu “Domnule Presedinte, va rog sa-mi aprobati aceasta cerere prin care solicit partajarea bunurilor comune”.  Urmeaza apoi acuzatii aduse la adresa lui Dinu Patriciu care "pe fondul unor relatii extraconjugale si al unei stari de sanatate precare, a instrainat bunuri comune si a garantat obligatii asumate scriptic in favoarea celei cu care are o relatie extraconjugala”.

Sursele citate  au mai spus ca, in continuare, Dana a argumentat ca este casatorita cu Dinu Patriciu din 1994, iar in timpul celor 18 ani de casnicie au dobandit impreuna “bunuri imobile si mobile, inclusiv tablouri, bijuterii, actiuni la mai multe societati din România, Elvetia, Anglia, Luxemburg, Olanda, Germania, Franta, Georgia, Cipru”. Ea ar fi indicat o cota de contributie de 50% la dobândirea acestor bunuri, dar si ca Dinu Patriciu ar fi facut “disparute” mai multe piese de moblier si de decor din resedinta de la Snagov. “Astfel ca, in acest fel, patrimoniul comun a fost mult diminuat, iar stabilitatea economica a familiei este pusa in pericol in mod real”, ar fi scris femeia in actiune, conform surselor citate.

Termenul pentru proces este fixat in februarie 2013.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate